Published On: mie, Mar 2nd, 2011

Dumitriu nu suporta sa i se spuna ca a locuit ani de zile in Galati

Share This
Tags

* el considera astfel de afirmatii “calomnii” * faptul ca ani de zile a avut domiciliul stabil in Galati si ca a fost chiar viceprimar de Galati nu sunt, in opinia sa, dovezi suficiente ca, intr-o anumita perioada a vietii sale, a avut o legatura mai mare cu orasul vecin decat cu Braila

Presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, nu suporta sa i se spuna ca a locuit ani de zile la Galati si nu in Braila, ba chiar se simte calomniat de astfel de comentarii. Liderul democrat-liberal s-a suparat astazi, cand, intr-o conferinta de presa, la afirmatiile sale privind numarul mare si calitatea discutabila a unor functionari din Primaria Braila si Consiliul Judetean, a fost intrebat daca vorbeste din banuieli sau are informatii concrete din diverse surse, pentru ca ani de zile, el nu a locuit in acest judet, ca sa stie exact situatia.

“Potrivit noului Cod al Muncii, prin semnarea  contractului de munca, se stabilesc criterii de performanta si obiectivele pe care le are fiecare dintre angajati la locul de munca si daca esti performant, legea te apara, daca nu esti performant, pleci! La Primarie si la Consiliul Judetean vor fi multe locuri libere. Sunt foarte multi angajati acolo, schema este marita, dupa parerea mea, fata de cum ar trebui sa fie o schema de primarie si de consiliu judetean. Cu anul ’90 trebuie sa o comparam, in ’90, ca organigrama, ce numar de angajati avea primaria si ce numar are astazi. Populatia nu s-a marit fata de ’90”, a declarat liderul PDL.

Intrebat daca el contesta doar numarul, sau si calitatea acestor angajati din administratia publica braileana, Dumitriu a raspuns: “Cei care sunt in plus ca angajati si calitatea lor o contest, sunt probabil lipitori de afise si altceva de la partidele lor”.

Chestionat in continuare daca aceste impresii cu privire la calitatea si numarul angajatilor Primariei municipiului sunt rezultatul unor experiente proprii sau simple intuitii ale unui om care a locuit ani de zile in Galati si n-a fost prea mult prin Braila, Dumitriu a luat foc: “Cine n-a fost in Braila? Va rog frumos sa va controlati spusele dvs, pentru  ca gresiti foarte mult! Nu eram doar la Galati, eram si la Bucuresti eram si la Brasov, eram peste tot! Astea sunt lucruri calomnioase de-a dreptul si ma deranjeaza!Nu-mi spuneti ca n-am stat in Braila, bagati dvs cuvinte! Ma deranjeaza, sa stiti ca ma deranjeaza!

Sunt chestiuni comune in toate administratiile din Romania. Stiu aceste lucruri din experienta mea ca intreprinzator privat, pentru ca am umblat foarte mult pe la usile institutiilor locale si m-am apucat cu mainile de cap cand am vazut cata lume e si tot aveau cozi”.

Intrebat daca are si niste exemple concrete cu privire la calitatea slaba a unor functionari din Primaria Braila, liderul PDL a declarat “Am un exemplu concret, un proces pe care l-a dus tatal meu, din cauza unor angajati ai Primariei, a unor incompetenti si un proces pe care tatal meu l-a dus vreo 3 ani de zile pentru terenul care l-a avut de-o viata, de sub casa lui”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-