Published On: joi, Mar 10th, 2011

Dumitriu a ajuns presedinte la PDL Braila cu acordul lui Stancu

Share This
Tags

* este convingerea presedintelui PP Braila, Gheorghe Chiru * acesta spune ca democrat-liberalii de la centru au intrebat membrii “cercului vicios” de la Braila, cand au ales intre Chiru si Dumitriu

Presedintele organizatiei judetene a Partidului Popular, Gheorghe Chiru, este convins ca nimic important nu misca in Braila fara acordul adevaratilor conducatori ai judetului, cei care, trecand peste apartenenta politica si conflicte punctuale, conduc impreuna, din umbra si in buna intelegere, in  interes de grup, destinele Brailei. Chiru califica acest grup de oameni ca fiind  “un cerc vicios” care este consultat chiar si cand este vorba sa se numeasca de la centru un sef politic local: “E un cerc vicios pe care intotdeauna l-am desenat imaginar si pe care nimeni nu vrea sa-l rupa, pentru ca toata lumea din orasul asta nu ca vrea sa-l rupa, vrea sa intre in el. Deci cei care sunt in zona administratiei sunt innebuniti sa intre acolo, sa le puna Stancu mana in cap. Daca era preot, le punea parafirul si lor le convenea”.

Chiru este convins ca si nominalizarea, de la centru, a lui Constantin Dumitriu, ca presedinte interimar al PDL Braila, s-a facut cu consultarea cercului amintit si cu acordul, printre altii, al presedintelui PSD local, Gheorghe Bunea Stancu: “Pai Constantin Dumitriu vrea sa ajunga  presedinte al CJ! Eu nu stiu daca Dumitriu vrea sa intre in cercul din Braila sau vrea sa ramana in cercul din Galati, asta-i problema. Dumitriu e un personaj, a devenit foarte virulent in ultima vreme, avand interese politice pe care cred ca pana la urma n-o sa si le rezolve. Nu-si poate rezolva interesele politice fara sa intre in acel cerc vicios. Insusi avizul pentru prezenta lui in varful organizatiei PDL Braila a fost dat de acel cerc. I-am spus-o, se stie, a fost discutie libera si in prezenta celor de la Bucuresti. Pe el il cunosc chiar de multa vreme si Stancu si-a dat si el avizul pentru Dumitriu. Stancu, decat sa aiba un presedinte ca mine la PDL, a preferat sa aiba unul ca Dumitriu. A avut de ales – asta va zic asa, ca un mic secret. Si toata lumea a preferat sa-l aiba pe Dumitriu, decat sa ma aiba pe mine presedinte”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-