Published On: mie, Mar 23rd, 2011

Din cauza lui Constantin Dumitriu, Braila este “intr-un mare con de umbra”, din punct de vedere al finantarilor guvernamentale

Share This
Tags

* este acuzatia formulata de presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu * seful judetului caracterizeaza atitudinea lui Dumitriu, care ar bloca finantarile guvernamentale catre judetul Braila, drept “razbunarea prostilor”

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu (PSD), sustine ca de cand a venit de la Galati, izgonit de PDL-istii din judetul vecin, Constantin Dumitriu face numai rau Brailei. Mai concret, Stancu declara ca, in calitate de presedinte al PDL Braila, Dumitriu, pe care continua sa-l porecleasca “Titiu Tuciuriu”, are ca principala preocupare boicotarea pe toate caile a autoritatilor locale, care sunt social-democrate, punand piedici la Bucuresti si blocand anumite finantari, numai pentru ca presedintele CJ si primarul municipiului sa fie criticati ca nu fac mai nimic si sa dea rau, ca imagine: “Daca la inceputul mandatului meu – al doilea mandat –  nu vreau sa spun ca eram ajutati, dar cel putin eram lasati sa ne facem treaba, de cand a venit acest Titiu Tuciuriu n-a facut altceva decat ca s-a linistit Galatiul din punct de vedere al reclamatiilor, al sesizarilor, al scandalurilor, a unei normalitati care s-a instaurat la Galati si au inceput sa se agite apele la Braila. Nu numai ca n-ajuta, peste tot ne reclama, ne fac fel de fel de sesizari, Braila este taiata de peste tot in ceea ce priveste fondurile, ca-i Ordonanta 7, ca-i 577, ca-s cei 10.000 de  kilometri care sunt un mare fals, pentru ca niciun constructor n-o sa se duca la banca sa ia pe garantiile lui sa faca lucrarea respectiva si sa ia banii cum sunt firmele din Braila, care de  doi ani de zile n-au reusit sa-si ia banii, care au muncit fie prin Ministerul Educatiei, fie pe Ordonanta 7, fie pe alte programe de interes national. Deci Braila este in cel mai mare con de umbra in care a fost vreodata, din punct de vedere al plasamentelor financiare, datorita acestor indivizi, care nu inteleg ca n-are nici o treaba administratia cu politica. Cand fac politica, vorbesc de strategii generale, vorbesc de fel de fel de abordari, dar in niciun caz nu vorbesc de: “aia-i comuna PSD”, “acolo a lucrat nu stiu ce firma a nu stiu carui lider local”. Ei sunt bolnavi, sunt bolnavi de razbunare. Ultima data au venit 16 miliarde lei vechi la Braila, la Targu Mures au venit 64, la Suceava vreo 120 de miliarde. Majoritatea judetelor au peste 100 miliarde, iar Braila a luat 16 miliarde mari si lati. Asta este razbunarea prostilor si este impotriva tuturor brailenilor si impotriva lui Stancu”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-