Published On: sâm, Mar 19th, 2011

Crin Antonescu evita sa apara in public alaturi de Catalin Boboc

Share This
Tags

* el il considera prea necopt si nicidecum adevaratul presedinte al filialei brailene a PNL * Antonescu a autorizat mai multe persoane pentru a-l invita pe senatorul Constantin Cibu sa revina in PNL *

Liderul PNL Crin Antonescu nu a mai venit la ultimul eveniment de amploare organizat de filiala din Braila a partidului, Liga Alesilor Locali, spre nemultumirea mai multor membri invitati sa-l intalneasca. Antonescu nici macar nu s-a obosit sa-i telefoneze presedintelui filialei brailene, Catalin Boboc, pentru a-i explica in vreun fel neparticiparea. Mai mult, spun surse bine informate, Antonescu il considera pe Boboc necopt si nicidecum adevaratul presedinte al filialei, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu a dorit sa vina la Braila.

Catalin Boboc se afla deja intr-o pozitie delicata, iar posibila revenire a lui Cibu – pe care PNL il vrea ca sa mai rupa un parlamentar al Puterii, dar si pentru ca la Braila rezultatele din sondaje ale PNL sunt praf – pune si mai mult gaz pe foc, ea putand sa genereze un scandal de proportii. De altfel, liderul PNL Crin Antonescu a si autorizat mai multe persoane pentru a face demersuri pe langa senatorul Constantin Sever Cibu pentru a reveni in partidul care l-a propulsat in Parlamentul Romaniei, in acest sens purtandu-se doua discutii cu Cibu, una la Bucuresti si alta la Braila.

Fostul senator liberal este convins ca adversarii lui politici au platit un pret lui Radu Stroe, inca secretarul general al PNL,  pentru a-l vedea plecat din pozitia de presedinte al filialei brailene a PNL – lucru pe care acum l-ar fi  aflat in sfarsit si Antonescu – si i-ar vrea pe conspiratori plecati in momentul revenirii sale in PNL.

Sondajele arata ca pozitia filialei brailene este una slaba, prezenta lui Cibu, care singur face 6-7 la suta, fiind dorita de tot mai multi liberali, cu atat mai mult cu cat, in timpul cat a condus filiala braileana, a asigurat un echilibru, intre adevaratii liberali si cei veniti la PNL pentru un loc pe liste sau o bucata de ciolan!

Daca adaugam la aceste probleme, care arata o filiala jalnica, si felul in care face Boboc “politica aliantelor” este clar ca Antonescu nu are ce cauta la Braila. Cat priveste intelegerile pe care le face Boboc, daca inregistrarile (o convorbire intr-un loc public intre doi presedinti de partid si doi ziaristi braileni – n.r.) aflate in posesia ziarului nostru sunt autentice, cariera politica a necoptului tanar liberal se va sfarsi cel mai tarziu la alegerile din 2012!

Comentarii

comentariu

About the Author