Published On: sâm, Mar 26th, 2011

CF Braila sparge gheata si o umileste pe Steaua. Scor 3-0!

Share This
Tags

Fotbalistii braileni au luat in serios avertismentele presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care i-a amenintat ca le taie si mai mult fondurile, daca vor juca prost. In ultima etapa, fotbalistii nostri au evolut foarte bine si au surclasat-o pe Steaua II cu 3-0.

Brailenii le-au aratat stelistilor ca sunt decisi sa transeze meciul inca din primele minute, in minutul 5 scorul fiind deja 1-0, dupa o reluare foarte buna cu capul a lui Henry, dupa o centrare de pe partea stanga a lui Necoara.

In minutul 15, ne-a trecul “glontul pe langa ureche”, cand stelistul Rusu a reluat foarte bine cu capul spre poarta noastra, insa Gavrilas a scos excelent mingea care se ducea sub transversala.

Cum ocaziile se razbuna, in minutul 31, echipa noastra si-a marit avantajul tot in urma unei lovituri de cap, de data aceasta finalizand Petrescu, in urma unei centrari venite tot de pe partea stanga, de la Moise.

Dupa golul lui Petrescu, brailenii s-au instalat definitiv la carma jocului, iar in minutul 70 au inchis tabela, dupa ce Necoara a transformat un penalty obtinut de N’digwe.

Arbitru: Bogdan Hanceariuc (Iasi); Asistenti: Joszef Peter (Sfantu Gheorghe) si Ciprian Iovu (Botosani)

CF Braila: Gavrilas – Bosoi, Ciortea, Ignat, Necoara – Panzaru (cpt), Boghitoi, Moise, Costache – Petrescu, Henry

Rezerve: A. Ilie – Olenic, Tarek, N’digwe, M. Gheorghe, I. Alexandru, Punga

Antrenor: Daniel Timofte

Steaua II: Macelaru – Emeghara, Stegaru (cpt), Lupes, Faye, Filip, Lazar, Baciu, Onofras, Rusu, Batfoi

Rezerve: Vasiliu – Vatajelu, Puscas, Lica, I. Dumitru, Vaduva, M. Stefan

Antrenor: Ion (Lita) Dumitru

Comentarii

comentariu

About the Author

-