Published On: sâm, Mar 5th, 2011

Boboc, Zeles si Dogarescu sunt liberalii care nu vor apuca sa candideze la Primarie si CJ

Share This
Tags

 * cei trei au fost desemnati oficial de Delegatia Permanenta a PNL drept potentiali candidati * Boboc vrea sa-i ia locului lui Simionescu, la Primarie, iar ceilalti doi vor sa-i ia locului lui Stancu, la CJ * cum sondajele ii vor plasa pe toti trei mult sub Simionescu si Stancu, sansele lor sa apuce sa candideze in numele USL sunt foarte mici

Astazi, in cadrul Delegatiei Permanente a PNL Braila, s-au desemnat oficial liberalii care vor intra intr-un sondaj de opinie ce va fi facut in perioada mai-iunie, pentru stabilirea candidatilor USL Braila la alegerile locale din 2012. In urma exprimarii in scris a dorintei de a candida pentru functia de primar sau cea de presedinte de consiliu judetean, precum si a unei analize in cadrul conducerii organizatiei, s-a luat decizia ca pentru Primarie sa fie  desemnat drept potential candidat Catalin Boboc, presedintele PNL Braila, iar pentru presedintia CJ sa intre in sondaj Marius Zeles si Vasile Dogarescu.

Catalin Boboc a explicat astazi, intr-o conferinta de presa, ca potentialii candidati liberali isi vor face campanie, de acum inainte, incercand sa promoveze ideile liberale, fara, insa, sa atace candidatii PSD,  cu care sunt intr-o alianta. La final, spune Boboc, cei mai buni vor castiga cursa pentru desemnarea drept candidat unic al USL pentru Primarie, respectiv, pentru CJ: “Va fi o competitie fara a fi adversari cu PSD, ci doar o incercare de a promova oamenii si ideile liberale, precum si un anumit mod de promovare a politicii locale. Vrem si ne vom bate pentru ocuparea unor functii importante, in sensul candidaturilor. Delegatia Permanenta a stabilit pe cei pe care urmeaza sa-i sustinem, cei care ne vor reprezenta in aceasta competitie, in vederea efectuarii sondajului, urmand la la final, dupa ce tragem concluziile, sa desemnam impreuna cu colegii de la PSD candidatii de la Primarie si Consiliul Judetean Braila. Astazi au fost validati de Delegatia Permanenta subsemnatul, pentru cursa de la Primaria municipiului si Marius Zeles si Vasile Dogarescu, pentru candidatura la presedintia CJ.  

Nu vorbim de spre o candidatura propriu-zisa, nu depunem maine liste, vorbim despre niste oameni care pana una-alta, isi asuma un rol, acela de a fi varf de lance intr-o anumita competitie si evident, impreuna cu colegii nostri, dar si cu cei de la PSD, la final vom trage linie si vom desemna acei candidati care sa conduca la realizarea obiectivelor noastre politice”.

Intrebat de ce pentru Primarie este un singur potential candidat al PNL, iar pentru CJ sunt doi, Boboc a explicat ca n-a mai fost interesat niciun liberal sa intre in cursa pentru municipalitate: “Au fost discutii, evident ca toata lumea a putut sa se inscrie in aceasta competitie, asa au considerat colegii mei, s-au facut mai multe propuneri, au fost unii care au fost propusi si nu au considerat ca vor, ca pot, ca trebuie sa intre in aceasta cursa”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-