Published On: mar, Mar 29th, 2011

Boboc, raspunsul e in continuare NU! Nu mai suna, te rugam, ca nu mai rezistam!

Share This
Tags

Mare-i gradina politica fara de Dumnezeu si multi i-au sarit gardul! Iar unii dintre ei sunt pe cale de a zbura peste gard, cum face Boboc, care se zburleste si da din aripi, disperat, de parca ar fi gata sa se inece in rahatul  – sa-i zicem gainatul? – productie proprie. Dupa ce a facut cateva greseli majore si si-a luat-o de la noi de i s-au spart ouale pastrate cu grija in cuibarul matern, junele cu pretentii de sef de partid – care nu pricepe in ruptul capului, desi i-am repetat de mai multe ori, ca presedintia de mucava e doar de spectacol, ca in partidul acela el e responsabilul cu circul, iar altii, cu painea – a incercat sa ne tempereze elanul critic, dandu-ne telefoane fara numar, fara numar. Dat fiind ca ne-am propus sa-i aratam pe pielea lui cum se simt cei care-l tot cauta cu lunile la telefon, ca sa-i ceara banii inapoi, nu i-am raspuns si l-am lasat in plata Domnului, ca a doamnei nu se mai poate, fiindca am auzit ca a dat faliment.

Cand a inteles ca nu avem ce vorbi cu el, a sunat un prieten – daca i-o mai fi prieten, ca si omul ala s-a saturat de gafele Bobocelului – si l-a rugat cu cerul si cu pamantul sa-i puna o vorba buna si sa-l iertam, ca e mic si nu stie ce face. Mic e, ce-i drept, dar comite prostie dupa prostie, ceea ce ne face sa credem ca stie ce face, asa ca apelul la clementa n-a avut succes.  Voinicul liberal e ca o scoica in conferintele de presa, scoate perla dupa perla si dupa ce noi le culegem, ca altii par a nu le vedea, ne suna si ne roaga sa nu scriem una sau alta dintre declaratiile lui, ca ne-ar fi recunoscator. Cum il stim ce fel de om este si stim exact si cate parale valoreaza recunostinta lui, am scris.

Atunci a sunat o prietena care nu are destule bile albe nici pentru ea, daramite pentru altii si ne-a stresat si aceea cu apeluri fara numar, fara numar, ca sa-l iertam pe Boboc. Drept sa spunem, am amenintat-o ca o bagam si pe ea pe ordinea de zi, daca nu inceteaza cu telefoanele ce-l au subiect pe seful de carton liberal.

N-a trecut mult si Bobocul caruia abia i-au mijit penele pe… barbatia politica a dat-o din nou in bara si s-a laudat, intr-o adunare pasareasca, in care se dadea vultur, ca e satul de cate fripturi a dat el unuia de la Infobraila, ca sa-l faca sa taca. Ei nu, ca asta-i prea de tot! Daca se lauda ca ne-a dat nu stiu cate sticle de whisky, hai, mai treaca-mearga, dar sa spuna ca ne-am lasa cumparati cu o friptura, nu, ca ne jigneste! Cataline, singura friptura care ne satisface este cea de boboc de rata, in sange!

Si ca sa va fie clar la ce nivel s-a coborat marele sef al liberalilor braileni si cat de disperat este sa ne inchida gura, stiind exact ce munitie penala (la propriu, nu la figurat) exista impotriva lui, va spunem ca astazi, el s-a dus in genunchi la un aliat teoretic (fiindca aliat practic ii este Constantin Dumitriu). Deci dupa ce si-a tradat aliatul teoretic, negociind pe la spatele acestuia o colaborare cu PDL, Boboc, inarmat cu tupeul care-l caracterizeaza, s-a dus astazi si-a facut antecamera la acesta, ca sa-l roage sa ii puna o vorba buna, sa-l lasam din catare, c-a ajuns la disperare. Aliatul teoretic, pe care nu-l durea mana sa dea un telefon, l-a dat, iar raspunsul a fost acelasi: s-a rezolvat, nu se poate! Boboc, dat fiind ca Obreja e suparat pe tine, n-a mai ramas decat prietenul tau Dumitriu. Cu seful PDL ai incercat, ca poate te rezolva el?  

Comentarii

comentariu

About the Author

-