Published On: vin, Mar 25th, 2011

Boboc, liberalii care colaboreaza cu PDL-ul sunt exclusi din partid!

Share This
Tags

* a spus-o astazi seful PSD Victor Ponta * acesta a declarat ca va aduce la cunostinta presedintelui PNL afinitatea liderului liberal local Catalin Boboc cu sefii PDL

Presedintele PSD Victor Ponta, a aflat astazi cu uimire ca la Braila, aliatul local al social-democratilor, liberalul Catalin Boboc, negociaza mai mult sau mai putin discret cu seful PDL Constantin Dumitriu, ca sa faca o alianta contra PSD-ului. Ponta a fost surprins sa afle ca Boboc a recunoscut public aceste discutii si a precizat ca va aduce la cunostinta presedintelui PNL, Crin Antonescu, situatia amintita. Ponta a admis ca astfel de disfunctii in colaborarea partenerilor USL au mai aparut si in alte judete, insa s-a declarat convins ca ele se vor rezolva pe parcurs: “Exista o prevedere expresa in protocolul de formare  USL: orice membru PSD, PNL sau PC care voteaza impreuna cu cei de la PDL sau formeaza vreo alianta cu cei de la PDL va fi exclus din partid, asa incat… Orice situatie de genul acesta o comunic domnului Antonescu. Sa stiti ca eu cu domnul Antonescu vorbesc de doua ori pe zi, pentru ca nu-s probleme doar la Braila, e greu cand ai doua partide mari, intr-o tara intreaga. Sunt probleme, pana acum le-am rezolvat pe toate si sunt convins ca le vom rezolva si de acum incolo”.

Dat fiind ca, in ceea ce ne priveste, suntem extrem de interesati de  evolutia politica a junelui liberal, care se doreste (el si cu mama lui, ca tatal lui politic si-a dat seama deja ce-are la usa biroului notarial) a reprezenta viitorul politic si administrativ al judetului, vom monitoriza cu atentie declaratiile sale  din urmatoarea perioada. Nu de alta, dar suntem curiosi sa vedem cat de acida – sau dulceaga, dupa caz, va fi opozitia pe care o va face el “prietenului” sau Constantin Dumitriu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-