Published On: joi, Mar 31st, 2011

Balcan spune ca Stancu i-a cerut ajutorul, ca sa recupereze banii pe lucrari realizate si neplatite

Share This
Tags

* deputatul PDL Viorel Balcan sustine ca i-a spus sefului PSD ca nu il poate ajuta, fiindca guvernul aloca banii pe criterii clar stabilite, asupra carora nu poate interveni * pentru Balcan, mai nou, Stancu e “domnul presedinte Stancu” 

Dupa ce un an de zile a tunat si a fulgerat impotriva fostului sef politic, pe care l-a facut cu ou si cu otet, mai nou, deputatul Viorel Balcan este foarte protocolar cu Gheorghe Bunea Stancu, pe care il numeste “domnul Stancu”. Balcan a povestit astazi, intr-o conferinta de presa, despre discutiile pe care le-a avut cu Stancu, in biroul acestuia din sediul Consiliului Judetean: “Eram la o sedinta la Prefectura si am avut surpriza, dupa aproape un an de cand am plecat de la PSD,  sa fiu sunat de domnul presedinte Stancu. Mi-a vazut masina in fata… M-a surprins telefonul lui. M-a intrebat daca sunt in sediul administrativ, i-am zis ca da, <<As vrea si eu sa discutam>>, <<Dupa ce termin sedinta, vin>> si am fost la dumnealui, am stat de vorba. Prima chestie <<Ce se intampla, domnule, de eu nu am primit niciun ban, Concivia intra in faliment, are peste  200 de miliarde de incasat …>>, la care eu i-am spus  <<Mai Stancule, vezi ce inseamna sa iei tu toate licitatiile, ajungi si tu intr-o faza din asta greoaie, cand nu poti incasa si te duce in situatia in care te-a adus acum!>>. <<Da, dar pentru binele Brailei…>>, <<Mai, nu m-am ocupat si nu ma ocup eu, banii au fost dati de Guvernul Romaniei, nu stiu pe ce criterii, nu stiu catre cine, mai multe comentarii nu am sa spun>>.

Deci asta a fost una si doi, situatia politica, cat de bine traiesc ei in USL si l-am intrebat <<Ce parere ai, crezi ca va dura aceasta alianta pana la alegerile locale?>>. Raspunsul nu vi-l dau eu, sa vi-l dea dumnealui. A fost o discutie in termeni civilizati, de scurta durata, nu am stat nici prea mult, nu am avut secrete, nu am avut nimic. De fapt, tinta lui a fost ce face Concivia cu banii”.

Balcan a precizat ca nu s-a oferit sa-l ajute pe Stancu: “Nu, eu nu am negociat cu el absolut nimic si nici nu-si permite sa negocieze cu mine, ca noi avem o suparare mai veche, din alte motive, nu politice si un om care iti face rau, stiti cum e…”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-