Published On: lun, Mar 28th, 2011

Balcan, esti un mincinos ordinar! Pedelistul Balcan a pus botul la deszapezirea de un milion de dolari a PSD!

Share This
Tags

* in ciuda faptului ca declarat public ca nu participat la deszapezirea de un milion de dolari a Primariei Braila, Infobraila detine dovada clara ca Viorel Balcan a mintit * asteptam ca primarul Simionescu sa comunice oficial lista firmelor care au participat la una dintre cele mai scumpe operatiuni de deszapezire din istoria Brailei *

Va reamintiti momentele in care mai multi oficiali ai organizatiei braileane a PDL incriminau administratia PSD ca nu procedeaza corect in opreratiunea de deszapezire? Ce credeti ca facea, in acele momente, firma transfugului PSD, actual deputat PDL Viorel Balcan? Poate n-o sa va vina sa credeti, dar participa la deszapezire!

Dovada ca clanul (sic!) Balcan a pus botul la o parte din milionul de dolari cheltuit de Simionescu iarna care tocmai a trecut se afla in posesia ziarului Infobraila. “Da, am participat la deszapezire. A bagat Cristi (fiul deputatului – nr) un utilaj. Oficial au fost trei firme care apar in fata, dar au mai fost vreo 30-40 care au mai bagat utilaje”, sunt vorbele lui Balcan.

Demagog si ulterior dovedit mincinos ordinar de catre Infobraila, Balcan dadea atunci vina pe braileni. “Nu s-a actionat deloc, sau nu s-a actionat corespunzator la deszapezirea trotuarelor. Cetatenii, proprietarii de magazine, de firmulite, de firme, aveau obligatia atat prin lege, cat si prin hotarari ale CLM, sa deszapezeasca fiecare in fata lui, dar daca functionarii Primariei nu au ciocanit in poarta, nu au fost la dumnealor sa-i atentioneze ca au obligatia sa deszapezeasca trotuarul din fata portii sau a magazinului, sigur ca nu s-a facut si s-a circulat alandala, atat pietonii cat si masinile au circulat pe carosabil, impreuna”, declara Balcan intr-o conferinta de presa de la inceputul lunii martie, solicitand ca cetatenii sa fie amendati pentru ca nu au curatat trotuarele. Mai mult, declaratiile in care Balcan lua apararea unei administratii injurate copios pentru modul jalnic in care actiona pentru deszapezire, ne-au trezit suspiciuni la acea vreme, motiv pentru care l-am si intrebat daca nu cumva blandetea raspunsului are legatura cu faptul ca ar participa la deszapezire. Raspunsul de atunci s-a dovedit a fi o minciuna: “Nu, am mai fost intrebat de acest lucru. Sigur ca mi-as dori sa ma implic, pentru ca daca as avea utilaje de deszapezire, as sti sa fac si treaba si mi-as dori acest lucru. Nu am avut utilaje si daca aveam, era bine. Ma bucur ca as fi dat un exemplu de deszapezire pentru celelalte 20-30 de firme care au participat la aceasta activitate. Pacat ca au fost pregatiti, pacat ca au avut utilaje, pacat ca au fost pe faza, dar n-au executat lucrari de calitate. In timp ce la Galati, strazile, dupa o ninsoare puternica, erau negre, curate, la noi erau poduri de gheata si zapada tasata pe carosabil”. Ce nu spunea atunci Balcan este ca participa si fiul lui la operatiunile de deszapezire, iar utilajele nu pareau o problema poate si datorita prieteniei deosebite cu Eltini, o firma despre care va vom povesti mai multe in numerele viitoare ale ziarului nostru.

Demascat ca mincinos, ca demagog, ca traseist politic, Viorel Balcan vrea sa fie primarul nostru, al tuturor brailenilor! Poate ca dezvaluirile noastre ii vor folosi pentru a intelege de ce sondajele il dadeau si il dau (deocamdata) cu un prea mare 3-4 la suta!

Comentarii

comentariu

About the Author