Published On: mar, Mar 22nd, 2011

Asigurare pentru telefonul mobil

Share This
Tags

Daca iti cumperi un telefon scump si vrei sa nu ai grija hotilor, fie ca vrei sa ai posibilitatea sa-l asiguri in cazul in care il scapi accidental in apa, atunci afla ca iti poti face o asigurare pentru telefon care incepe de la 1,95 de euro lunar.

Daca esti abonat Orange si ti-ai cumparat un mobil, un modem sau un card de date, le poti asigura platind o anumita suma lunar. Spre exemplu, daca ai orice model de telefon sau modem cu exceptia iPhone, HTC sau RIM, nou sau cu o vechime de cel mult 12 luni, asigurarea costa 1,95 euro/luna (este scutita de TVA).

Daca ai un telefon iPhone, HTC sau RIM, cu o vechime de cel mult sase luni, asigurarea costa 3,95 euro (este scutita de TVA).

In caz de dauna totala, primesti acelasi model de telefon sau cu caracteristici asemanatoare contra unei taxe de franciza de 50 de euro pentru iPhone, HTC si RIM sau de 10 euro pentru orice alt model, si in limita valorii asigurate de 4.000 de lei (TVA inclus).

Si la Vodafone iti poti asigura telefonul si ai de ales intre trei tipuri de asigurari: Standard la 1.99 euro/luna, Premium la 2.99 euro/luna, SmartPhone la 4.99 euro/luna. Cea de-a treia varianta este valabila doar pentru mobile iPhone.

Tinerii braileni au raspuns promt la aceasta varianta de a-si asigura telefonul mobil, relatandu-le reporterilor Infobraila ca e o idee buna,ba mai mult, au precizat ca-si vor incheia o asigurare cat mai curand.

Daca ti-a fost furat sau telefonul a intrat in contact cu apa si ai asigurare, atunci trebuie sa suni la operatorul in reteaua in care ai abonament ca sa-ti blochezi cartela SIM, in maximum 24 de ore, si sa reclami incidentul la politie.

In plus, trebuie sa soliciti administratorului politei o despagubire in maximum sapte zile de la constatarea furtului sau a distrugerii telefonului mobil sau a modemului USB.(Alina Tatu)

Comentarii

comentariu

About the Author

-