Published On: joi, Mar 24th, 2011

Alianta USL paseste cu stangul la Braila: Boboc a recunoscut ca a negociat cu Dumitriu o alianta PNL-PDL, contra PSD! – VIDEO

Share This
Tags

* presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, a recunoscut astazi, chiar la semnarea protocolului aliantei locale USL, ca a negociat zilele trecute cu seful PDL, Constantin Dumitriu, sa lucreze impreuna, contra PSD * somat de Infobraila sa recunoasca aceste manevre de culise, Boboc a explicat ca “erau discutii private”, nu “negocieri”

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, s-a facut din nou de ras astazi, la conferinta de presa de dupa semnarea, impreuna cu PSD, a protocolului de colaborare in cadrul Aliantei USL. Somat de Infobraila, care detine dovezi clare, Boboc a fost obligat sa recunoasca faptul ca, zilele trecute, a pus la cale cu presedintele PDL local, Constantin Dumitriu, o colaborare intre cele doua partide, contra PSD, sau, mai exact, contra lui Gheorghe Bunea Stancu. Aceste negocieri, care s-ar fi dorit secrete, nu l-au impiedicat pe seful PNL sa semneze astazi, fara sa-i tremure mana, protocolul Aliantei USL la Braila si sa dea mana, ‘barbateste”, cu liderul PSD Gheorghe Bunea Stancu.

Intrebat de reprezentantul Infobraila daca nu se teme ca negocierile lui de culise cu Dumitriu vor genera un conflict cu partenerii lui oficiali din PSD, Catalin Boboc a spus: “Care negiocieri? Eu nu cred ca vor avea astfel de negocieri, in mod sigur nu va avea loc!”. Atentionat ca ne referim la negocierile care deja au avut loc intre el, personal si presedintele PDL Braila Constantin Dumitriu, cu privire la o colaborare contra PSD, seful liberalilor si-a mai pierdut din voce: “Niste discutii private nu se cheama negocieri, negocierile nu le fac decat cu colegii mei, de obicei… de fiecare data”. Intrebat direct daca neaga ca a discutat in privat cu Dumitriu despre o colaborare locala intre liberali si PDL, contra PSD, Boboc a raspuns: “Erati de fata, nu am cum sa va spun ca nu am stat de vorba!”.
Boboc a fost salvat de interventia presedintelui PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, cel impotriva caruia se punea la cale alianta PNL-PDL: “Haideti sa nu intram intr-o zona care nu ne face bine la niciunul!”.

“Discutiile private sunt una, discutiile serioase politice sunt cu totul altceva”, a mai comentat Boboc, in disperare de cauza.
Intrebat in ce masura va putea sa faca el o opozitie reala PDL-ului, in conditiile in care de cate ori vorbeste despre Dumitriu – care, teoretic, este adversarul lui politic – incepe prin a preciza “Domnul Dumitriu, care este prietenul meu…”, Boboc a raspuns: “Cu tot respectul, am folosit asta o singura data, atunci cand nu am spus asa… ci am spus doar… Acum, nu stiu daca este cazul sa dau lamuririle astea, intotdeauna cand am avut ocazia si cand cei de la PDL – si nu de putine ori – ne dau noua ocazia asta, i-am taxat si o sa-i taxez in continuare. Politica este una, lupta politica este alta, partenerii nostri astazi sunt altii si nu amestecam asta cu alt fel de relatii, private sau de alta natura. Asadar, nu am  ce sa comentez si nu vreau sa intru in polemica asta”.
Infobraila se afla in posesia unor dovezi clare care arata ca Boboc a fost foarte interesat de “discutia” cu Dumitriu, dorinta presedintelui liberal fiind ca PDL sa-i lase cale libera, in eventualitatea candidaturii lui la Primaria Braila, la schimb cu un noncombat liberal la alegerile pentru presedintia Consiliului Judetean. Zilele urmatoare veti putea afla detalii picante din discutia celor doi presedinti, dar si amanunte despre modul in care Boboc si-a dorit un atac prin “deviere” la adresa primarului in functie, Aurel Gabriel Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-