Published On: mie, Mar 16th, 2011

A fost prins cu mata-n sac sau altfel spus, cu pasarile-n saci

Share This
Tags

* un barbat din Ianca a fost depistat de catre politisti, in timp ce incerca sa iasa din incinta abatorului de pasari la care era angajat cu trei saci de rafie, ticsiti cu carne de pasare * acesta a furat in total 81 de pasari, pe care planuia sa le vanda

In noaptea de 14 spre 15 martie, lucratori din cadrul Politiei orasului Ianca l-au depistat pe localnicul P.R. de 24 de ani, care incerca sa iasa din incinta abatorului de pasari, avand asupra lui un numar de trei saci din rafie, incarcati cu carne de pasare. In urma verificarilor efectuate de catre politisti, s-a stabilit faptul ca tanarul prins este unul dintre angajatii abatorului in cauza si ca acesta a sustras in total un numar de 81 de pasari, pe care intentiona sa le transporte la el acasa si, ulterior, sa le valorifice. S-a mai stabilit si faptul ca suspectul, P.R., a sustras o cantitate totala de 120 kg de carne, care a fost evaluata de catre societatea pagubita la suma de 696 de lei.
“In prezent, cel in cauza este cercetat pentru savarsirea infractiunii de furt calificat”, au declarat surse oficiale ale Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-