Published On: mie, Mar 16th, 2011

A fost arestat preventiv minorul implicat in crima odioasa din comuna Galbenu

Share This
Tags

* initial, baiatului de 14 ani i s-a interzis sa paraseasca localitatea, ulterior stabilindu-se ca acesta a avut discernamant in momentul in care a fost savarsit omorul, fapt pentru care s-a luat masura arestarii preventive

In ceea ce priveste crima savarsita in data de 6 martie a.c., asupra lui B.D. de 44 de ani, din localitatea Satuc, comuna Galbenu, pe 15 martie a.c., cel de-al doilea autor, minorul B.A. de 14 ani, din acelasi sat, a fost prezentat de catre procuror instantei de judecata, care a dispus arestarea preventiva a acestuia, pe o perioada de 15 zile, pentru savarsirea infractiunii de omor calificat.
“Acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila. Initial, pe data de 8 martie, fata de B.D. s-a luat masura preventiva a obligarii de a nu parasi localitatea, insa, ulterior, stabilindu-se ca acesta a avut discernamant in momentul comiterii omorului, s-a luat masura arestarii”, au declarat surse oficiale ale IPJ Braila.
Reamintim faptul ca minorul, impreuna cu B.C. de 22 de ani, din satul Satuc, in prezent arestat preventiv, in urma unui conflict spontan, produs pe fondul consumului de bauturi spirtoase, a lovit victima atat cu pumnii, cat si cu picioarele, producandu-i leziuni puternice, care au condus in cele din urma la decesul lui B.D. .

Comentarii

comentariu

About the Author

-