Published On: mar, Mar 1st, 2011

“Pentru Necula Stanel, veneau oamenii la mine in birou si reclamau ca a lasat diverse datorii!”

Share This
Tags

* este unul dintre motivele pentru care liderul PDL Constantin Dumitriu se bucura ca Necula a fost exclus din partidul sau

Presedintele PDL Braila, Constantin Dimitriu, se bucura ca a scapat din partid de Giana Patrascu si Stanel Necula, care au intrat recent in PNL. Dumitriu nu pare a-l regreta decat pe Cristian Pricop, insa despre ceilalti doi spune ca nu au dovedit nimic pana acum, nici ca politicieni, nici ca profesionisti. Mai mult, seful PDL local sustine ca se saturat sa fie bombardat cu reclamatii din diverse parti, cum ca Necula avea datorii pe care nu le platea: “N-as vrea sa-i amestecam pe toti, daca doctorul Pricop este un om care are verticalitate – mi-a fost coleg in acelasi liceu, e mai mare ca mine cu 3 ani -, isi face meseria, e un bun profesionist, nu pot sa-l amestec cu ceilalti care pana astazi nu cred ca au dovedit cu ceva brailenilor ca au facut ceva pentru braileni si ca profesionisti si ca oameni politici. Nu cred. Eu nu am ce sa comentez pentru cei doi, pentru Necula Stanel, ca veneau oamenii la mine in birou si reclamau ca a lasat diverse datorii prin anumite locuri, sa-l compar cu Cristi Pricop. Necula a avut datorii, la firmele, societatile pe care le avea a avut datorii la diversi oameni de afaceri, le-a dus firmele in lichidare si… Nu am niciun comentariu de facut in legatura cu plecarea lor. Eu ma bucur ca nu mai sunt in cadrul organizatiei noastre”.

Dumitriu nu crede ca faptul ca exista de ani de zile o criza economica, ce a falimentat multe afaceri, este o scuza pentru faptul ca Necula si-a bagat firmele in lichidare: “Despre ce vorbesc eu, vorbeam despre anii 2008, 2007, cand nu era criza. Pe de alta parte, cred ca prin aceasta criza trec si eu, ca intreprinzator privat si eu nu am lucrari cu statul, nicio lucrare cu statul!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-