Published On: mar, Mar 15th, 2011

“Nu va e rusine sa chemati primarul, ca v-ati sesizat din ziar?!”

Share This
Tags

* este indignarea fostului primar al Brailei, Constantin Cibu, stupefiat ca organele de ancheta iau in serios ce scriu ziaristii si deranjeaza alesii locali din cauza unor articole din presa

Senatorul UNPR de Braila Constantin Cibu inca asteapta scuze publice din partea presei locale – si nu numai -, pentru modul in care a fost acuzat, pe nedrept, zice el, de retrocedarea dubioasa a Pietei Concordiei. Cibu isi aduce aminte cu amaraciune cum ani de zile a fost tocat marunt de adversara sa politica cea mai vehementa, Daniela Vasioiu, ce i-a devenit apoi sustinatoare ferventa in campania electorala: “Aduceti-va aminte ca au fost luni de zile, ani de zile cand pe prima pagina a tinut-o madam Vasioiu cu retrocedarea de la Concordiei. Ani de zile! Si nimeni n-a spus “Mai, ai avut dreptate tu, pana la urma, ne cerem scuze!”. M-ati facut ca am dat mana cu mafia si toate instantele judecatoresti mi-au dat dreptate. Nu mie, comisia de retrocedare din cadrul Primariei n-a gresit si n-a lucrat pe vorbe si pe pareri, a lucrat pe documente si ne-a chemat la politie si am intrebat: “Domnule, cine v-a sesizat?”. “Pai noi ne-am sesizat, din ziar!”. “Pai nu va e rusine sa chemati primarul, ca v-ati sesizat din ziar?!De unde aveti voi certitudinea ca ceea ce scriu astia e realitate? Sunt pareri!”.

Si daca tot e vorba de acuzatii nedrepte, Cibu a mentionat si utima ancheta in care este chemat la audieri, pentr o reclamatie din vremea in care era primar: “Am fost chemat acum, recent, la Parchetul General,  pentru ca toate dosarele astea ale parlamentarilor ajung la Parchetul General, ca sa dau o explicatie in legatura cu plangerea penala facuta de o asociatie  de protectie a animalelor din Craiova, in care sunt acuzat ca am omorat cainii, ca i-am dat lui Horez fara licitatie activitatea respectiva, de ecarisaj, ca cheltuielile au crescut… Normal, ca daca iei mai multi caini, ai platit mai multi bani. Niste aberatii din astea,  dar esti chemat acolo, dai cu subsemnatul si nu-i usor sa-ti pastrezi calmul. Asta e singurul dosar care mi-a ramas din urma”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-