Published On: mie, Mar 23rd, 2011

“N-o sa joc eu sau primarul in locul fotbalistilor!”

Share This
Tags

* o spune presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu * acesta se gandeste sa taie finantarea clubului sportiv local, care are rezultate slabe

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, este extrem de nemultumit de rezultatele clubului sportiv FC Braila. El considera ca autoritatile locale au facut tot ce au putut ca sa asigure conditii bune de pregatire si de joc fotbalistilor, insa performantele acestora lasa de dorit. Ca atare, confruntat si cu propunerile unora dintre consilierii judeteni de a se opri finantarea FC Braila, daca tot nu joaca bine, Stancu se gandeste si la aceasta varianta care ar insemna, cel mai probabil, desfiintarea echipei: “Treceam ieri pe langa Sala Sporturilor si trebuie sa ai orbul gainii sa nu vezi ca arata superb sala asta, mai ales seara si ziua si suprafata de joc si modul in care este organizata. Nu poti sa nu observi ca chiar daca echipa de fotbal nu joaca nimic, n-o sa joc eu sau primarul in locul lor, in afara de conditiile pe care le-am creat si stadion. Si bani le-am dat cat am considerat noi si o sa analizam, n-o sa dam bani la infinit unei echipe care nu joaca nimic. Vom lua masuri drastice. Am avut ieri o discutie cu cel care se ocupa de zona asta si nu suntem partizanii neperformantei. Noi suntem oameni care apreciem performanta”.

Amintim ca prin votul consilierilor, s-au alocat in acest an fotbalului brailean, de la bugetul judetean, 7 miliarde lei vechi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-