Published On: lun, Mar 28th, 2011

“M-am facut ca nu inteleg, ca sa nu escaladam o discutie care nu face bine nimanui si eu sper sa nu fie adevarat!”

Share This
Tags

* este comentariul presedintelui PSD Braila, dupa marturisirea publica a liderului PNL Catalin Boboc ca a discutat cu conducerea PDL de o posibila colaborare politica in detrimentul social-democratilor

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, nu pare dispus sa comenteze prea mult pe tema tradarii liberalului Catalin Boboc, care, desi oficial este aliat al social-democratilor, planuia sa-i lucreze pe la spate, colaborand cu PDL-ul. Desi Boboc a recunoscut in fata lui, la conferinta de presa de dupa semnarea protocolului USL Braila, ca a discutat cu liderul PDL Constantin Dumitriu pe aceasta tema, Stancu a preferat sa nu comenteze situatia. Ulterior, chestionat de Infobraila in legatura cu acest lucru, seful PSD a raspuns, rezervat, ca s-a facut ca nu intelege adevarata gravitate a actiunilor de culise ale lui Boboc si inca spera sa nu fie adevarate aceste lucruri. “Asta e problema liberalilor, noi suntem decisi, avem directie. Daca ei nu au directie… si eu am auzit intrebarea dvs de zilele trecute, adresata domnului Boboc, dar m-am facut ca nu inteleg, ca sa nu escaladam o discutie din asta care nu face bine nimanui si eu sper sa nu fie adevarat”.

Evident,  este vorba despre o declaratie pentru presa, dat fiind ca Stancu stie exact cat il duce capul pe Boboc, ba chiar, potrivit surselor noastre, avea si el ceva informatii legate de negocierile cu pricina. Daca ne intrebati pe noi, presedintele PSD, supect de retinut  in declaratii, nu va fi la fel de rezervat in fapte, cand e vorba de a pedepsi aceasta tradare.

Pana una-alta, Stancu nu-si face probleme nici in legatura cu supararea conservatorilor, care nu au semnat protocolul USL si nici nu-l recunosc ca fiind valabil. Social-democratul a explicat ca este tot treaba liberalilor sa lamureasca situatia cu colegii lor din alianta ACD, ba chiar a adaugat ca se bazeaza pe “priceperea care o are domnul Boboc” ca sa rezolve totul: “E treaba liberalilor sa-si lamureasca problemele cu conservatorii, astfel incat alianta celor doua partide sa fuctioneze fara probleme la Braila. Social-democratii nu au de ce sa se amestece in posibilele conflicte in interiorul ACD. Noi, PSD, nu putem sa discutam cu inca doi in USL, pentru sunt doar doua parti, PSD si ACD, nu sunt 3 parti in aceasta combinatie. Asta este o idee care se incearca a fi acreditata la nivel national si in Braila se incearca probabil acest lucru, dar noi ne vedem de treaba noastra. Nu stiu ce probleme sunt intre ei, eu cat am fost cu PC-ul eu nu am avut probleme, eu, noi, ca si organizatie vorbesc, nici in Consiliul Local si in Consiliul Judetean nu am avut probleme cu gestionarea situatiei. Acum nu mai este la noi problema, este in tabara ACD-ului, ei stiu mai bine cum sa isi faca. La priceperea care o are domnul Boboc, va gasi cele mai bune solutii sa rezolve aceasta problema, eu asa cred”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-