Published On: mie, Mar 2nd, 2011

“La maimuta care e Stancu, as vrea sa-l vad acolo, inchis la Zoo, dupa gratii, ca maimuta!”

Share This
Tags

* este comentariul facut astazi de liderul PDL local, Constantin Dumitriu, la adresa presedintelui PSD Gheorghe Bunea Stancu * Dumitriu a mai spus ca Stancu “n-are primii 7 ani de acasa, iar urmatorii 8 ani i-a facut la scoala generala la Tichilesti, la reeducare” * Dumitriu sustine ca nu il acuza de ilegalitati pe Stancu, ci doar ca “isi face caietele de sarcini de la licitatii dupa bunul plac, in interiorul legii”

Presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, a lansat astazi un atac de o virulenta fara precedent la adresa adversarului sau politic, presedintele PSD local, Gheorghe Bunea Stancu. Nemultumit ca a fost calificat, printre altele, cu expresii precum “negrotei”, “tuciuriu”, “la prostia lui”, “daca el fura, crede ca toti fac asa”, Dumitriu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca va raspunde la nivelul limbajului folosit de Stancu, pentru ca este exasperat de acuzatiile si jignirile pe care i le aduce acesta: “Maria Sa Voda Stancu sincer va spun, astazi o sa-i raspund un pic mai dur, nu ma caracterizeaza astfel de vorbe, dar o sa-i raspund pe gustul lui, pentru ca vad ca spune “prostia presedintelui”, spune ca eu fur; ii cer public  sa demonstreze si sa iasa pe dovezi pe declaratia pe care a facut-o, precum ca eu fur. Deci eu n-am furat niciodata si-i cer sa vina public; altfel, va suporta, bineinteles, consecintele declaratiilor sale. El mai spune “minte n-are, el are cap, minte ce-i mai trebuie?” – in afara de jigniri, habar n-are altceva. Probabil ca primii 7 ani de-acasa a fost clar ca nu-i are, cred ca urmatorii 8 ani si i-a facut la scoala generala la Tichilesti, la reeducare, ca mai mult nu poate, dupa limbajul pe care il da si de restul nu mai vorbim, pentru ca marlania il caracterizeaza. Este unica conferinta de presa cand o sa ma auziti cu cuvintele astea, acum trebuie sa ma cobor la nivelul lui, sa-i raspund pe limbajul lui, il caracterizeza, din pacate, in afara de a jigni, nu stie sa faca altceva, toti sunt prosti in jurul lui”.

Dumitriu nu intelege de ce Stancu crede ca, daca se practica hotia din banul public, aceasta se practica sub patronajul guvernului PDL-UNPR-UDMR  si nu al autoritatilor locale: “Intr-adevar, PDL, UNPR, UDMR sunt la guvernare, dar acea “hotie din banul public locala” de care vorbeam eu o face PSD-ul, noi nu avem ce sa facem, sa venim sa-i strangem de gat. Toate la timpul lor, probabil cand cumatrul de la Curtea de Conturi al lui, pentru ca are un cumatru acolo, isi va face treaba, atunci poate vom vedea daca lucrurile sunt clare sau neclare, dar, asa cum spuneam inainte, eu nu il acuz de ilegalitati, eu il acuz de un lucru: ca isi face caietele de sarcini de la licitatii dupa bunul plac, in interiorul legii, bagand tot felul de criterii nu tocmai loiale intr-o piata concurentiala”.

Pe liderul PDL il amuza remarca sefului social-liberalilor locali cum ca ar confunda persoana Stancu cu societati comerciale in care nu este implicat direct, precum “Concivia” sau “Bursagrirom”: “Regret ca Bunea Stancu ia de prosti pe toata lumea, regret acest lucru, el crede ca e ca atunci, in ’90, cand era in pantaloni de costum si adidasi si vindea icre, magiun, nu mai stiu ce, prin reteaua in care lucra. Eu lucrul asta nu l-am facut niciodata. O alta declaratie foarte grava pe care a facut-o: “Deci in mintea lui bolnava, Dumitriu crede ca daca el fura, toata lumea are aceleasi apucaturi ca el”. Va dati seama, la cata minte are… Eu n-am furat niciodata, domnul Stancu, mata poate ai furat, iar mata minte nu-ti trebuie, ca ai cap, e de ajuns! Si face o declaratie foarte grava, ca eu as dori sa-l vad dupa gratii. As vrea sa-l vad la Zoo, pentru ca la maimuta care e Stancu, as vrea sa-l vad acolo, inchis la Zoo, dupa gratii, ca maimuta, probabil la asta s-a referit.

Ca vad ca au probleme cu serviciile, ca eu am pus sa-l urmareasca unii, sa-l calareasca altii, sa-l controleze unii, s-o controleze altii… Omul asta chiar el este bolnav si probabil se uita in oglinda si zice ca eu sunt bolnav. Asa, sa aduca dovada prin care eu am cerut cuiva sa mearga pe el sa-l caute, sa-l controleze! Tot el spune despre mine, citez, ”nu face altceva decat sa mearga tot timpul pe la Bucuresti, si sa schimbe daca se poate, organele statului de la Braila – la care se refera?- sa aduca niste oameni care sa le execute ordinele si probabil, sa faca anumite descinderi, arestari si mai stiu eu ce vor sa faca”.  Domnule Stancu, n-am gresit cand ti-am spus ca-ti sta bine la Gradina Zoologica. Acolo, numai daca te-ai misca si n-ai vorbi, ai da un spectacol pe cinste!

Domnul Stancu, cred ca in caseta care se numeste cap, in afara de lichid, cred ca nu se mai afla altceva. Cred ca daca i-ar da un an, o viata de acum incolo, numai apa, cred ca abia atunci ar reusit sa faca si el un sprit de vara in interior”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-