Published On: joi, Mar 31st, 2011

“Dumitriu este unul dintre oamenii care poate rar i-ati vazut in politica braileana, care are verticalitate si nu-si plateste datoriile”

Share This
Tags

* este declaratia sahistului de renume national Constantin Dumitriu, presedintele PDL Braila * daca nu crezi ca ai zis asa si ne ceri sa ne masuram cuvintele, asculta, Titiule, inregistrarile pe care le faci la conferintele de presa!

Lui Titiu Dumitriu i-au murit laudatorii si mai nou, cum prinde ocazia, cum se lauda singur, ca sa se convinga, probabil, ce valoros este. Intrebat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, pe cine va sustine organizatia PDL Braila, intre candidatii pentru presedintia PDL deja anuntati, Emil Boc si Vasile Blaga, Dumitriu a raspuns: “Organizatia PDL Braila inca nu a luat o hotarare, pentru ca motiunile nu au fost depuse si am vazut speculatii in presa locala, ca <<Dumitriu a dat-o asa, dar s-a intors>>. Eu vreau sa va spun ca Dumitriu este unul dintre oamenii care poate rar i-ati vazut in politica braileana, care are verticalitate si nu-si plateste datoriile, asa cum altii scriau ca-mi platesc o datorie morala, nu!”.

Ei, acum, ca Dumitriu ne-a facut aceasta marturisire, nu ne mai miram ca e prieten bun cu Catalin Boboc, un alt politician de mare verticalitate…

Formularea defectuoasa a celui care se da mare ganditor si face intr-una parada cu faptul ca stie sa joace sah, se refera la faptul ca Dumitriu a fost acuzat, recent, ca si-ar fi declarat sustinerea pentru Vasile Blaga, pentru a-si plati, astfel, datoria morala pe care o are fata de cel care l-a facut presedinte la PDL Braila.

Intrebat daca, personal, are o slabiciune pentru Blaga, de vreme ce a declarat ca el unul, “ca persoana fizica”, il sustine pe acesta pentru presedintia PDL, Dumitriu s-a ridicat iarasi singur in slavi: “Eu nu am slabiciuni in general pentru nimeni, mie imi place fermitatea, mie imi place decizia ( care-i legatura cu intrebarea ?!- n.r.)si de aceea eu … poate gasesc o parte din prioritatile mele, din, cum sa zic, din principiile mele, in  secretarul general Vasile Blaga. Deci eu il sustin ca persoana fizica”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-