Published On: mie, Mar 2nd, 2011

“Domnul Boboc probabil ca s-a uitat in oglinda cand a spus ca primim directive si ni se zice sa latram”

Share This
Tags

* este replica liderului PDL Braila, Constantin Dumitriu, data “prietenului” sau, liberalul Catalin Boboc

Presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, sustine ca nimeni nu-i da lui directive ce sa spuna public si nici nu “latra”, asa cum spunea recent seful liberalilor braileni, Catalin Boboc. Desi se alinta reciproc cu calificativul “prieten”, dupa ce Boboc a spus public ca Dumitriu latra ce i se dicteaza de la centru, acesta din urma afirma ca mai degraba de la liberali te poti asteapta la latraturi, mai ales ca ei au legaturi si cu Gradina Zoologica (aluzie la faptul sa seful societatii comerciale ce are in subordine Parcul Zoo este un liberal – n.r.).

“Vreau sa-i multumesc domnului Boboc pentru aceasta remarca, dar sa ii explic foarte clar ca cel putin la PDL – si asta si sub cuvantul meu de onoare – nu primesc absolut nicio directie cum sa vorbesc si ce sa spun, pe cand ei primesc directii. Si sa va dau un exemplu: il intreb eu pe Catalin Boboc, care este un intreprinzator privat, om de afaceri, daca modificarea Codului Muncii ii convine ca si patronat sau nu. Pentru ca Crin Antonescu le-a dat comanda: “fratilor, voi latrati in teritoriu: Codul Muncii , ce se intampla acolo, e o nenorocire pentru romani!” Este o minciuna, ca un intreprinzator privat va spun si o sa va dau beneficiile acestui Cod al Muncii pentru oameni. Este o minciuna si ei, care incurajau tot ce inseamna dezvoltare de firma privata, ei acum s-au unit cu cu sindicalistii, care stim foarte bine, sindicalistii, in marea majoritate, sunt disperati ca-si pierd painea de la gura, pentru ca acolo unde sunt probleme sociale sunt si sindicalisti. Si ati vazut foarte bine cu aceasta lege care a fost data, cu ANI, cu publicarea averilor, ati vazut foarte bine cum stau liderii sindicali, nu-s deloc necajiti, stau chiar foarte bine.

Asta vreau sa-i spun domnului Catalin Boboc, probabil ca s-a uitat in oglinda cand a spus acest lucru, ca primesc directive si ca ni se zice sa latram. Noi nu primim nici directive, nici nu latram, doar ca la ei, segmentul de membri e mai mare si cu Gradina Zoologica si cu altceva pe langa, cu padoc – acolo a fost si un director de la PDL pe vremuri , daca nu gresesc. Probabil ca acolo sunt aceste obiceiuri si acest limbaj, comun pentru ei, de altfel. Il respect in continuare pe Catalin Boboc ca pe prietenul meu, dar sa aiba grija la afirmatiile pe care le face, cel putin in ceea ce ma priveste!”, a spus astazi Dumitriu, intr-o conferinta de presa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-