Published On: vin, Feb 4th, 2011

Vicele CJ Adrian Radulescu si-a intrat in paine

Share This
Tags

* liberalul si-a primit atributiile prin dispozitie a presedintelui CJ si a fost prezentat oficial colaboratorilor * seful CJ spune ca daca fostul vice, Giana Patrascu, era “mai atenta”, isi pastra si functia si calitatea de membru de partid

Presedintele Consiliului  Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, este amuzat de diferenta semnificativa de inaltime intre cei doi vicepresedinti ai sai si el insusi. Stancu a glumit astazi, intr-o conferinta de presa, spunand ca o sa-si comande pantofi cu toc, ca sa ajunga la nivelul lui Florin Mija si a lui Adrian Radulescu, ultimul, proaspat ales in functie: “Vai de mine, eu fiind o persoana foarte inalta, imi plac, la randul meu, persoanele inalte, chiar sunt indragostit, am zis sa-mi comand si eu niste pantofi cu toc, am obervat la altii, prim ministri, o sa-mi comand si eu, ca sa ajung la inaltimea celor doi vicepresedinti; dar daca facem media, ne-adunam toti si impartim la trei, eu zic ca este o medie buna.

Pe domnul Radulescu l-am primit, din prima zi am facut documentele necesare, i-am semnat dispozitia pentru atributiile ce i-au fost date in cadrul CJ, acestea sunt in mare parte similare cu cele ale doamnei Giana Patrascu, are, printre altele, Muzeul, Camera agricola, Patrimoniul, are destule. L-am prezentat, sper sa aiba o relatie foarte buna cu domnul vicepresedinte Mija, ca n-au nimic de impartit, sunt usa in usa, ieri domnul secretar l-a prezentat si la institutiile de care raspunde. Eu sper sa fie bine. I-am spus un singur lucru: sa nu aud ca face politica in CJ, asta s-o faca la partid si sa lupte pentru interesul celor care ne-au ales si nu pentru alte interese care i se pot sugera. Cu Giana Patrascu ( fostul vicepresedinte CJ –n.r.) m-am despartit in conditii bune, i-am multumit, mi-a multumit pentru colaborare, nu am avut  ce-i reprosa, daca era putin mai atenta, era si astazi vicepresedinte, dar daca n-a vrut sa inteleaga… Si ramanea si membra de partid. Dar sunt problemele lor, ale PDL-ului, sunt probleme interne, nu este treaba noastra, noi ne vedem de PSD-ul nostru, de administratie si sa incercam ca factorul politic sa fie cat mai putin prezent in actul de administratie”.

Intrebat fiind daca Giana Patrascu sau Stanel Necula si-au exprimat in vreun fel interesul, fie si aluziv, sa se inscrie in PSD, Stancu a raspuns zambind: “N-as putea sa fac astfel de afirmatii, dar va las pe dvs sa trageti concluziile. Stiti declaratia mea dintotdeauna, ca nu suntem de principiu sa primim oameni care vin de la alte partide in cadrul PSD; cine isi asuma astfel de riscuri, e problema lor. Nici macar dintre cei care au plecat din PSD si vor sa vina inapoi nu ne intereseaza  – ca am inteles ca si-au exprimat dorinta chiar unii deputati sa vina la noi. Noi ramanem la principiile noastre, n-are rost sa ne facem iluzii ca ne inmultim numarul de membri cu tradatori, aia sa se duca in alta parte, nu sunt pentru noi”.

Amintim ca liberalul Adrian Radulescu ocupa scaunul lasat liber de Giana Patrascu, ce si-a dat demisia din functie, la cererea conducerii PDL, dupa care a fost si exclusa din partid.

Comentarii

comentariu

About the Author

-