Published On: mie, Feb 2nd, 2011

Tatal lui Teo Trandafir a fost pradat

Share This
Tags

Astazi, politistii braileni l-au prins pe cel care l-a pradat pe cunoscutul pediatru, dr. Ion Uta. Obisnuit sa atipeasca intre orele 13 si 15 pe o canapea din cabinetul sau din cartierul Hipodrom, el nu a observat un tanar de 33 de ani, care a intrat pe furis, a luat o geanta in care se aflau 80 de euro si in spate o bicicleta medicinala. Hotul a fost prins in timp ce incerca sa vanda bicicleta, care costa 1.110 lei, la fier vechi. Dr. Uta, tatal deputatului PDL Teo Trandafir, le-a cerut politistilor sa fie ingaduitori cu hotul, care, in opinia lui, a fost manat de foame ca sa fure.
Hotul a fost condus la sediul Politiei Municipiului, cercetarile fiind preluate de judiciaristi din cadrul Biroului de Investigatii Criminale care au intocmit dosar penal pentru infractiunea de furt calificat.
“Cel in cauza a fost retinut pe baza de ordonanta si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean (I.P.J.) Braila, urmand ca astazi sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva”, au declarat oficiali ai IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-