Published On: mar, Feb 15th, 2011

Spre deosebire de sefii lor politici, tinerii PDL-isti au trait, macar pentru o seara, “O dragoste …ca-n povesti”

Share This
Tags

Povesti imposibile , povesti nemuritoare, povesti antice,     povesti moderne … Zei capriciosi , printi curajosi, domnite cochete… mii de fete, istorii fascinante, un singur cuvant: IUBIREA!!!

La sfarsitul saptamanii trecute, organizatia de tineret a PDL Braila a organizat evenimentul  “ O dragoste ca-n povesti”  dedicat  Zilei Indragostitilor. 

Tinerii PDL-isti nu au gasit neaparat raspunsul la intrebarea  “ce este dragostea?”  dar cu siguranta au facut pasi mari, prin prieteniile legate si iubirile izvorate chiar din acea seara  . Evenimentul s-a dorit a fi un alt mod de socializare pentru tinerii braileni.

Cuplurile celebre din alte timpuri  -  Romeo si Julieta , Tristan si Isolda ,  Cleopatra si Antonio dar si cele din timpurile noastre , Barbie si Ken, Bonnie si Clyde, Superman si Lois si-au facut aparitia pe scena cu eleganta si stil  in aplauzele publicului.

Pe langa povestile si melodiile de dragoste si a unui cadru plin de romantism, cei care au participat la serata au putut viziona un concurs pe perechi, care au trecut prin diferite probe: de cantat, dans, interpretare, acte artistice puse in scena de concurenti, jocuri de roluri , declaratii de dragoste si karaoke, iar la finalul concursului au fost alese 3 perechi castigatoare care au fost şi premiate. Premiile au constat in vouchere de cumparaturi, cine romatice si suveniruri .

Comentarii

comentariu

About the Author

-