Published On: vin, Feb 11th, 2011

Simi, daca taceai, filosof ramaneai!

Share This
Tags

Primarul care este Aurel Simionescu ne-a dezamagit rau astazi, cand a comentat, de o maniera magistrala, intr-o conferinta de presa, aprecierile facute de Gigi Chiru, la adresa virilitatii edilului. Ca sa-i indulceasca pastila amara administrata de Chiru – care, ghicindu-i lui Simi in sclipirile “patimase” din ochi, a dat verdictul “are ochii tristi” – ziaristii i-au povestit primarului despre caracterizarea facuta de paranormalul de serviciu al poporului lui Stancu, aceea ca “este sportiv”. Dupa mintea noastra, Simi era capabil sa inteleaga ca, atunci cand  folosea termenul “sportiv”, cu referire la virilitate, de fapt, Chiru se referea la faptul ca seful CJ are activitate in domeniu, ca inca practica in draci jocuri tineresti.

Ce-a inteles primarul, de la care ne asteptam la subtilitati, ca nu-i Vanghelie? Cititi si va cruciti: “Nu sunt jenat, dar nu cred ca astfel de discutii trebuie purtate decat daca ne ducem la o sueta. Vizavi de sport, imi place si mie sa stau sa ma uit si din cand mai trag de ceva, dar ma ocup de altceva, mie imi place sa citesc, e o alta formula, daca am fi toti sportivi…”. 

Doamne-ajuta ca nu ne-a dat si numele revistelor pe care le citeste, ca cine stie ce mai iesea!

Vezi tu, draga Simi, de-asta se plateste, teoretic, consilierul de imagine, ca sa te anunte imediat ce apare in presa ceva despre tine si daca se jeneaza sa-ti spuna ce scrie la gazeta, macar sa te traga de atentie si sa-ti sugereze sa te delectezi personal cu lectura respectiva! Ca atunci cand esti avizat, macar poti sa te dai barbat, nu soarece de biblioteca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-