Published On: lun, Feb 21st, 2011

Se scumpesc abonamentele pe mijloacele de transport in comun

Share This
Tags

* majorarile de preturi intra in vigoare de la 1 martie

Consiliul Local Municipal Braila a aprobat astazi modificarea tarifelor serviciilor de transport public local de calatori, valabila incepand de la 1 martie. Astfel, daca pretul biletelor pentru autobuz si tramvai a ramas neschimbat, de 1,2 lei, s-au majorat preturile la abonamente.

Mai exact, pretul abonamentului pe tramvai in oras se mareste de la 48, la 50 de lei, cel pe tramvai pana la Combinat, de la 96 la 100 lei, iar cel pana la statiunea Lacu Sarat, de la 72 la 76 de lei.

Abonamentul pentru calatoria cu autobuzul in oras pe toate liniile, care acum costa 48 de lei, va costa 50 de lei. In ceea ce priveste abonamentul social lunar pentru tramvai sau autobuz va costa 31,2 lei, fata de 26 de lei, pana acum, iar cel pentru veterani, vaduve de razboi sau eroi revolutionari, de la 77 lei se majoreaza la 81 de lei.  Abonamentele pentru elevi, care acum costa 30 de lei, vor costa 32 de lei.

Abonamentul nominalizat, lunar, pentru transport cu toate vehiculele in oras se va scumpi de la 96 de lei, la 100 lei, iar cel nenominalizat, saptamanal, creste de la 28 de lei, la 29 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-