Published On: vin, Feb 11th, 2011

Schimbarea lui Deca, un efect al luptei pentru putere din interiorul PDL Braila – VIDEO

Share This
Tags

* asa interpreteaza presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, posibila schimbare din functie a sefului Fiscului local * Stancu crede ca scoaterea lui Balcan din cursa pentru Primaria municipiului va fi un alt efect al acestei lupte

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, este de parere ca democrat-liberalii braileni dau dovada de lipsa de colegialitate, atunci cand se gandesc sa-l schimbe din functie pe seful Directiei Finantelor Publice locale, Ilie Deca. Stancu sustine ca daca iti asumi un om si-l pui in functia de director, trebuie sa mergi cu el pana la capat si nu sa-l schimbi pe drum. Liderul social-democrat banuieste ca la mijloc este o batalie intre taberele din PDL, care incearca sa-si puna in functii apropiatii: “A inceput marea batalie intre ei, ne si asteptam la asta. Eu, la timpul respectiv, am  facut ceea ce am crezut ca trebuie facut la DFP cu colegii mei si stiti ce am facut ( l-a schimbat pe Ilie Deca – n.r.). Parerea mea este ca atat timp cat si l-au asumat si au fost in hora bucuriei, ca sa spun asa, eu cred ca nu e o masura care sa fie cel putin cavalereasca. Deci asta denota caracterul pe care il au. V-am spus ca nu e o chestie colegiala ceea ce se intampla la ei, daca azi mancam din aceeasi strachina si maine ne injuram…  Cred ca nu trebuie sa va comentez caracterul lui Balcan”.

Stancu nu se mira nici de faptul ca liderul PDL Viorel Balcan a recunoscut ca directorii care nu cotizeaza la partid risca sa ramana fara functii, asa cum ar fi putut fi cazul lui Deca: “Eu va reamintesc ca in PD, in afara de zeciuiala aia de care va povesteam, ei trebuie sa mai dea bani pentru o gramada de chestii. Trebuie sa-si finanteze sediile de campanie din fiecare comuna, trebuie sa plateasca un om care sa stea acolo, de ziua dvs o sa primiti un telefon de la presedintele PDL  “Sunt Alina, sun din partea domnului presedinte Titiu BB, va spune La multi ani si sa traiti bine!”. Sa nu uitati de ziua dvs sa fiti cu telefonul pregatit, ca o sa vi se ofere si un card pentru cumparaturi cu niste discount-uri a la Titiu si asa mai departe”.

Stancu previzioneaza ca, in apropierea alegerilor de anul viitor, lupta dintre taberele din PDL o sa se ascuta. Liderul PSD crede ca Balcan se va face foc si para cand va afla ca nu va fi el candidatul democrat-liberalilor la Primaria municipiului: “Oamenii astia sunt bolnavi, nu ai ce sa le zici, sunt bolnavi si eu va spun cu mana pe inima ca in preajma alegerilor o sa fie macel la ei, la PDL. Va garantez! Si va spun si de ce: pentru ca nu o sa intruneasca numarul de voturi la care se astepta cei de la centru pentru a candida fie judet, fie la municipiu si atunci va trebui sa gaseasca o alta varianta si atunci o sa inceapa circul, ca “eu am cheltuit bani “, nu stiti, varianta Calcan (Balcan –n.r.), ca el a cheltuit bani, ca el a investit… “

Acum, ca si candidati, din ce circula pe piata, domnul Calcan candideaza la Primarie, mai bine zis vrea sa candideze la Primarie, nu are confirmare, pe de alta parte, cei care conduc PDL-ul local, in diverse locuri, fac alte afirmatii… Vad ca sunteti informati, legat de Mihai Ilie, ati auzit si de domnul Diacomatu? Foarte bine, vedeti ca sunt si eu informat… dar vreau sa va spun ca nu este o bucurie pentru noi ca altii au probleme”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-