Published On: sâm, Feb 5th, 2011

Roberto Baggio n-a avut succes la vanatoare, in Insula Mare -VIDEO

Share This
Tags

* fostul fotbalist italian, aflat de doua zile la Braila, la vanatoare, n-a impuscat nimic in prima zi, iar in a doua, s-a ales cu doua gaste, la impartirea prazii

Fostul fotbalist Roberto Baggio se afla, incepand de vineri, la Braila, cu un grup de prieteni italieni, veniti special pentru cateva partide de  vanatoare in Insula Mare. Prima vanatoare, cea de vineri, nu s-a dovedit a fi prea fericita, iar Baggio s-a intors cu mana goala. Astazi, in jurul orei 5,30 dimineata, fostul fotbalist, impreuna cu sase tovarasi, au pornit cu trei masini catre Stancuta, iar inainte de ora 7, s-au imbarcat pe o salupa ce ii astepta la malul Dunarii.

Zvonul cu privire la oaspetele de seama aflat in zona s-a raspandit repede printre sateni, iar cei cativa localnici aflati la mal, la plecarea grupului de vanatori pe fluviu, au prevestit o zi destul de proasta pentru acestia. Explicatia ne-a dat-o unul dintre sateni: “Am auzit ca a venit Roberto Baggio la noi, la vanatoare. Din care am inteles, nu e prima oara cand vine aici, dar acum, momentul e nepotrivit. Vantul bate la deal, rata zboara totdeauna in vant, iar salupa face zgomot si mergand la vale, rata aude si zboara. Si-n plus, e si prea frig…”

In jurul orei 14, vanatorii au revenit la mal, iar prada nu s-a dovedit tocmai semnificativa. Dupa cum am aflat, la finalul partidei, media a fost de doua pasari, de persoana.

Cunoscut ca fiind pasionat de vanatoare, Roberto Baggio, vine de cativa ani pe fondurile din Insula Mare a Brailei, impreuna cu prietenii, pentru a impusca sturzi, ciocarlii, sau gaste salbatice. Pentru fiecare partida de vanatoare, acesta plateste cate 120 de euro, insa, potrivit legislatiei in vigoare, nu are voie sa omoare mai mult de 12 exemplare.

Cei care il cunosc spun ca italianul, care practica budismul, nu obisnuieste sa impuste multe animale si ca de fapt, ceea ce-l intereseaza este iesirea in natura si cele cateva ore de liniste, petrecute intr-un peisaj feeric, impreuna cu prietenii. Aceeasi dorinta de liniste il face sa pretinda, de fiecare data, discretie totala in ceea ce-l priveste, atunci cand vine la vanatoare in Braila.

De altfel, judetul nostru nu este singura zona din Romania unde Baggio vaneaza, el ajungand deseori si in Delta Dunarii.

Roberto Baggio este ambasador onorific al Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura din cadrul ONU.

Comentarii

comentariu

About the Author