Published On: lun, Feb 14th, 2011

Primarii PDL, restantieri la plata cotizatiei la partid

Share This
Tags

* daca directorii de deconcentrate sunt amenintati ca-si pierd functia in caz ca nu platesc, democrat-liberalii nu au prea au cum sa faca presiuni asupra primarilor, pe aceasta tema

Anuntul facut de conducerea PDL Braila, privind faptul ca de la 1 ianuarie, organizatia a intrat in campanie electorala, nu e vorba goala. Democrat-liberalii isi organizeaza sedii de campanie in intreg judetul si analizeaza lunar situatia platii cotizatiilor, pentru a-i strange cu usa pe cei care au uitat sa-si aduca obolul financiar la partid. Cu directorii de deconcentrate este mai usor, cand e vorba sa li se forteze mana sa aduca banii la timp, fiindca sunt amenintati ca-si pierd functiile; cu primarii, insa, e mai greu, dupa cum a recunoscut deputatul PDL Vionel Balcan.

“Din ce am inteles de la doamna trezorier, toti directorii sunt cu platile la zi. S-a prezentat un raport, fiindca la noi lunar, se prezinta un raport pe aceasta tema. Avem niste restante pe la primarii nostri, daca vreti sa stiti, acolo sunt cativa restantieri, dar se vor regla lucrurile. Nu se pune problema de a-i ameninta ca-i dam afara din partid, pentru ca nu au platit cotizatiile la timp, scopul nostru este de a da oameni afara?! Cine crede ca partidul sau Balcan gandeste sa dam oamenii afara, se insala. Eu sunt adeptul ideii ca sa tinem oamenii alaturi, pentru ca avem nevoie de fiecare in parte”, a spus deputatul.

Acesta a mai precizat ca, din acest an, cheltuielile la partid sunt mai mari, in conditiile in care sunt amenajate sedii de campanie in toate localitatile judetului: “Avem sedii de campanie aproape in fiecare localitate, vom avea in curand in toate, plus in fiecare din colegiile din municipiu”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-