Published On: mie, Feb 2nd, 2011

Pleaca “Fiara” din Ghencea?

Share This
Tags

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, il pune la zid aproape in fiecare zi pe Marius Lacatus. “Fiara” pare sa nu inteleaga faptul ca nu mai este dorit in Ghencea. Aparent, motivul pentru care Marius Lacatus indura posturile umilitoare la care este supus de catre finantatorul Stelei este in stransa conexiune cu banii pe care ii primeste in Ghencea. Public “Fiara” a recunoscut ca nu are incredere in calitatile sale de tehnician.
In acest moment Becali asteapta doar semnatura lui Cosmin Olaroiu, care este asteptat cu bratele deschise sa revina in calitate de antrenor al “ros-albrastrilor”. Se pare ca Mihai Stoica  a ticluit deja un contract pentru Cosmin Olaroiu, care asteapta sa fie semnat. Fostul tehnician al celor de la Al-Sadd a ajuns deja la un acord de principiu cu Gigi Becali, astfel ca sfarsitul celui de-al treilea mandat de antrenor al lui “Fiarei” in Ghencea pare a fi doar o chestiune de zile.
“Sa nu mai fie suparat Marius pe ceea ce zic eu. Mai vine pe la mine, mai ia niste bani, iar dimineata cand se trezeste, gaseste inca 1.000 de euro pe chiuveta. El se spala pe fata dimineata si apoi ia 1.000 de euro, iar eu ma spal pe fata si ma trezesc pe locul 7 sau 8″, a spus latifundiarul. Aceasta declaratie l-a deranjat pe Marius Lacatus.

Comentarii

comentariu

About the Author

-