Published On: mie, Feb 23rd, 2011

O tanara de 19 ani cere ajutor pentru a plati spaga la nastere

Share This
Tags

“As dori daca se poate sa ma ajute cineva. Va rog foarte mult. Sunt garavida in 37 de sapt si nu am nici un ban pentru cand o sa nasc sa dau la doctori si imi este frica ca sunt la prima nastere si nu am nici o posibilitate de a putea plati medicii cand o sa nasc. Sotul nu mai munceste si nu stiu ce sa mai fac, nu am nici un ajutor. Daca ma credeti, nu am nici bani de paine acum. Am 19 ani, sunt din Judetul Braila si va rog, daca poate, cineva sa ma ajute. Va multumesc din suflet!” Acesta este mesajul publicat de o braileanca pe un site specializat.
Contactata de repoterii nostri, tanara a declarat: “Mi-este tare teama ca daca merg la sa nasc fara sa am bani pentru medici voi avea probleme. Sotul meu nu mai lucreaza din decembrie si nu avem bani de niciunele. Stiu ca odata ajunsa in spital imi vor trebui bani pentru medici, pentru medicamente, pentru tot. De aceea sunt foarte ingrijorata si am apelat si la acest anunt. Sper sa nu se supere nimeni pe mine, dar sunt convinsa ca toata lumea stie ca nu poti sa mergi intr-un spital fara bani”.
Tanara se numeste Mocanu Andrada Florina, are 19 ani si este din comuna Gropeni, judetul Braila. Cei care doresc sa o sprijine pot contacta redactia Infobraila la telefon 0239.61.22.11  sau office@infobraila.ro

Comentarii

comentariu

About the Author