Published On: joi, Feb 17th, 2011

Liberalul Ludovic Orban si-ar dori sa fie ministru intr-un viitor guvern USL

Share This
Tags

* el recunoaste insa ca sansele sa i se indeplineasca dorinta sunt destul de mici

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat astazi, intr-un interviu acordat Infobraila, ca si-ar dori sa primeasca un portofoliu de ministru intr-un viitor guvern USL, insa sansele sa-l si obtina sunt relativ reduse: “Sansele sa obtin o functie de ministru intr-un viitor guvern al USL sunt mici. Este adevarat, eu imi doresc sa devin ministru, pentru ca in politica imi plac deciziile executive. Imi plac mai mult decat cele deliberative, unde vorbesti mai mult decat faci”.
Orban si-a aratat si nemultumirea ca fratele sau, Leonard Orban, este consilierul presedintelui Traian Basescu, insa gaseste chiar si in aceasta chestiune neplacuta un aspect benefic: “Faptul ca fratele meu este consilier pe probleme de afaceri europene al presedintelui Romaniei nu imi afecteaza in niciun fel deciziile politice. Normal, nu am fost de acord ca el sa lucreze acolo, dar este fratele meu, ce sa-i fac?! Sunt convins ca acolo, in compania care este, face lucruri bune pentru Romania”.

In plus, din punctul sau de vedere, “cel mai bun tratament care ar trebui sa ii fie aplicat lui Basescu ar fi ca acesta sa fie ignorat complet”.

Comentarii

comentariu

About the Author