Published On: vin, Feb 18th, 2011

La ora asta, Simionescu nu are un contracandidat serios pentru Primarie

Share This
Tags

* este opinia presedintelui PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu

 Liderii PSD Braila nu sunt deloc ingrijorati de posibila candidatura, in 2012, a fostului primar al municipiului, Constantin Cibu, care este interesat de un nou mandat. Desi un recent sondaj de uz intern al liberalilor il plaseaza pe locul III in optiunea cetatenilor, social-democratii sunt de parere ca el nu reprezinta un pericol pentru actualul edil, Aurel Simionescu.

Simionescu insusi admite ca Cibu are o notorietate in oras si nu este de mirare ca multi alegatori inca l-ar vota: “El a fost primar, este cunoscut, iar notorietatea unor persoane vine din urma”.

In ceea ce-l priveste, presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, nu-si face griji pentru fotoliul de primar adjudecat de partidul sau: “Nu confundati notorietatea cu gradul de incredere si cu intentia de vot. Este o mare diferenta. Eu stiu pe unul de la PDL care credea ca el castiga tot si cand a ajuns la intentie de vot, lua 5%. Nu merge… Cred ca oamenii acum sunt mai luminati in ce priveste intentia de vot, datorita televizorului. Ei se uita la televizor, mai ies si pe strada si vad ce s-a facut…”

Stancu nu crede ca principala problema a lui Cibu este varsta, respectiv faptul ca este septuagenar: “Nu-i vorba de varsta lui, ci de altceva. Eu pe mandatul de primar al lui Cibu am fost presedinte al Consiliului Judetean si n-am observat o preocupare indreptata inspre interesul brailenilor, va spun un punct de vedere, fara sa-l jignesc. Astazi, el n-are cum sa-l bata pe Simionescu, in niciun caz. Nu cred ca la Braila avem astazi un candidat care macar sa ne gandim ca poate sa aiba o sansa, indiferent ce scot ei, de-ale Lascu, Diacomatu si alte gaselnite din astea”. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-