Published On: lun, Feb 7th, 2011

“Karaoke Star – Vedeta pentru o zi”

Share This
Tags

* concursul se va desfasura la Braila in perioada 17 – 18 februarie, iar premiile destinate atat concurentilor, cat si spectatorilor, sunt consistente: laptop-uri, LCD-uri, televizoare, camere foto, DVD-uri

In perioada 17 – 18 februarie, la Casa Tineretului din municipiu se va desfasura cea de-a IV-a editie a Concursului de interpretare muzica usoara “Karaoke Star – Vedeta pentru o zi”. Concursul este programat intre orele 18.30 – 21.30, iar pentru ca manifestarea este televizata, accesul spectatorilor in sala este permis numai pana la ora 18.30.

“Concursul de tip Karaoke se desfasoara pe doua sectiuni, muzica populara si muzica usoara, varsta de participare fiind de minim 16 ani. Inscrierile au loc la Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu”, str. Marasesti nr.1, pana pe 14 februarie, ora 15.00.

Concurentii vor interpreta piesele in acompaniamentul Formatiei “Orfeu”.

Organizatorii au pregatit premii atractive atat pentru concurenti, cat si pentru spectatori. Se vor castiga laptop-uri, LCD-uri, televizoare, camere foto, DVD-uri. In ultima seara de concurs, fiecare spectator va primi un talon care trebuie completat si introdus intr-o urna. Vor fi premiati 11 spectatori.

Pe parcursul celor doua zile de concurs, telespectatorii pot suna la un numar de telefon inscris pe ecran. Acestia vor prezenta datele de contact (nume, prenume, serie si numar act de identitate, numar de telefon) si vor primi un numar de talon. Un numar de 12 telespectatori vor fi premiati, in ultima seara de concurs,  prin tragere la sorti”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii de organizatori.

Castigatorii editiilor anterioare, respectiv Marele Premiu si locul I de la ambele sectiuni, nu se mai pot inscrie la concurs. Acestia vor fi invitati sa  sustina cate un recital in una din cele doua seri de concurs.

Juriul concursului este format din primarul Brailei, Aurel Simionescu, Nicu Filote- secretar CJ, Ionel Filip – director adjunct al Liceului “Hariclea Darclee”, Petrea Gogu – comandantul Muzicii militare Garnizoana Braila si Adriana Toma – profesoara, Liceul de Arta “Hariclea Darclee”.
Concursul “Karaoke Star – Vedeta pentru o zi” este organizat de Consiliul Judetean, Primaria Braila, Centrul de Creatie, Scoala “Vespasian Lungu”, Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” si Casa Municipala de Cultura.

Comentarii

comentariu

About the Author

-