Published On: joi, Feb 17th, 2011

Înlocuirea lui Boc cu un premier “independent” înseamnă recunoașterea eșecului guvernării PDL

Share This
Tags

* este opinia președintelui PNL Brăila, Cătălin Boboc

Președintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, consideră că înlocuirea premierului Emil Boc cu un prim-ministru independent, dar care are susținerea Partidului Democrat Liberal, înseamnă recunoașterea publică a eşecului guvernării PDL.

„Înlocuirea lui Emil Boc cu un personaj independent demonstrează totodată că PDL nu are oameni capabili să asigure guvernarea țării. Ceea ce se întâmplă acum nu ar trebui să ne ia totuși prin surprindere, ținând cont de faptul că reprezintă rezultatul jocurilor de putere dirijate de Traian Băsescu în PDL. PNL nu va susține un astfel de premier, care poartă conjunctural haina indepedenței. Nu înlocuirea lui Boc cu altcineva condus tot de PDL este soluția pentru România. Dimpotrivă, adevărata cheie este demisia întregului guvern care s-a dovedit incapabil de a lua măsuri economice corecte și coerente și care a agravat situația economică a României și nivelul de trai al românilor.

PNL propune în schimb un proiect de reconstrucție a statului cu soluții pentru toate domeniile, elemente ale statului liberal care vor fi cuprinse în programul Uniunii Social Liberale. Programul liberal de centru-dreapta înseamnă capitalism, înseamnă relaxare fiscală, înseamnă mediu privat puternic care să genereze locuri de muncă, performanță mangerială, înseamnă eliminarea clientelismului politic, direcții de acțiune pe care guvernarea Băsescu-Udrea-Boc le-a ignorat și le ignoră și acum în totalitate”, se arată într-un comunicat dat publicității, semnat de Boboc.

Comentarii

comentariu

About the Author

-