Published On: lun, Feb 7th, 2011

In atentia studentilor care vor sa munceasca in Germania

Share This
Tags

* s-a prelungit perioada de selectie pentru studentii care vor sa ocupe un loc de munca in aceasta tara, pe perioada vacantei, in 2011

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila anunta studentii care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei pe perioada vacantei de vara, ca s-a prelungit perioada de depunere a dosarelor. Astfel, depunerea dosarelor si sustinerea testului de limba germana va avea loc in zilele lucratoare din perioada 07.02.2011 – 25.02.2011, intre orele 9­00 – 15­00, la sediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, din str. Avalansei, nr. 20 – 24, parter, Sector 4, Bucuresti, in cadrul Directiei Relatii Internationale EURES si Mediere.

La selectie pot participa studentii si masteranzii care: * urmeaza cursuri de zi, la orice facultate acreditata conform legii, inclusiv cei din ultimul an de studii * au varsta cuprinsa  intre 18 – 35 ani * au cunostinte bune si foarte bune de limba germana.

Alte detalii se pot obtine la numerele de telefon: 021 311.07.73 sau puteti accesa site-ul: http://www.muncainstrainatate.anofm.ro/anunt-important.

Comentarii

comentariu

About the Author

-