Published On: joi, Feb 10th, 2011

EXCLUSIVITATE: Ilie Deca va fi schimbat de la conducerea finantelor brailene

Share This
Tags

Surse bine informate au declarat pentru Infobraila ca Ilie Deca va fi schimbat din functia de director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului Braila. Schimbarea se va produce in perioada imediat urmatoare, cel mai probabil succesor al lui Deca urmand a fi Mihaela Marcu.

Ilie Deca nu mai are sprijinul PDL, iar noua organigrama nu-l va mai avea in fruntea institutiei pe care a condus-o ani de zile. Incercarile reporterilor nostri de a-l contacta pe finantistul ILie Deca nu s-au concretizat, telefonul acestuia fiind inchis.

Presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, nu a dorit sa comenteze aceasta informatie.

Referindu-se la informatia publicata de Infobraila, deputatul PDL Viorel Balcan a spus: “El (ILie Deca – n.r.) este membru PDL, dar eu nu stiu sa se fi pus in discutie asa ceva (retragerea sprijinului politic – n.r.) Orice este posibil. Oricare director poate fi schimbat, din diverse motive, inclusiv pentru incalcarea statutului. De altfel, trebuie sa recunosc ca sunt multi directori care trebuie sa fie mai activi la partid. Ei trebuie sa aiba activitate politica si sa-si plateasca datoriile la partid, adica cotizatia si contributia la zi. O functie dintr-o deconcentrata nu te poate lasa pasiv pe partea politica”.

Reamintim cititorilor nostri ca Ilie Deca a mai fost in aceasta situatie, dar imediat ce Curtea Constitutionala a decis desfiintarea ordonantelor prin care erau numiti  directorii coordonatori ai ANAF si Garda Financiara, Ilie Deca si Constantin Marcel, fostii sefi ai celor doua institutii au revenit pe vechile pozitii

Comentarii

comentariu

About the Author

-