Published On: vin, Feb 4th, 2011

Fostul manager al Spitalului Judetean, Stefan Mihailescu, schimbat si din functia de sef de sectie

Share This
Tags

* dupa ce a pierdut functia de manager al Spitalului Judetean, doctorul Mihailescu a fost schimbat si din aceea de sef de sectie * noua conducere a inlocuit, recent, multi alti sefi de sectie 

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a anuntat astazi o serie de schimbari majore ce au fost operate recent in randul sefilor de sectii de la Spitalul Judetean. Stancu a precizat ca deciziile au fost luate in Colegiul Director al spitalului si i se pare normal ca noua echipa de conducere sa puna in functie oameni in care are incredere: “Sunt multi sefi de sectie schimbati, stiu ca s-au luat niste masuri la spital, Colegiul Director a schimbat vreo 7-8 sefi de sectie. E normal ca o conducere noua, care se formeaza, sa-si faca echipa ei de sefi de sectie, in interesul spitalului. Eu zic ca lucrurile merg inspre o normalitate. Domnul Stefan Mihailescu va fi seful compartimentului de nefrologie si are o sansa reala sa devina sectie de nefrologie. I-am spus ca nu am nimic cu dumnealui si daca isi dezvolta sectia de nefrologie, are mari sanse sa ajunga sef de sectie si cred ca a inteles. Nu mai suntem nici de 20 de ani, nici de 25 de ani, nu mai suntem cocosi din aia care sa ne dam cap in cap, trebuie sa ne vedem fiecare de drumul nostru, in viata trebuie sa stii ca mai si castigi, mai si pierzi si eu zic ca o sa fie bine. A fost schimbat si doctorul Gageanu, prin comasarea sectiilor si a aparut Draghincescu; domnul doctor Balan, care a avut o atitudine deosebit de concilianta, a ramas Varzaru, impreuna cu dumnealui la Chirurgie II; doamna doctor Neacsu – si v-am spus ca in martie discutam despre un Centru de glaucom la Braila – a fost numita sefa de sectie, prin demisia fostei sefe de sectie. Neacsu e o doctorita tanara, foarte ambitioasa. Domnul doctor Lapusneanu a preluat sectia de ORL, acolo s-a discutat de un Centru de excelenta pentru urechi, va veni un medic specializat pe chirurgie pe ureche, ceea ce sunt foarte putini in tara, deja ii cumpar toate aparatele pentru a face astfel de interventii chirurgicale. Mai e vorba de doamna doctor Baciu si s-a mutat Chirurgia vasculara in Corpul A, au primit sala de operatie. Probabil ca si la Oncologie se va produce o schimbare.

Renumitul doctor Pricop, acest mare specialist in ortopedie trece in sectia in care este, la domnul doctor Ceteras, este in concurenta cu el, ca sa arate cat de mari are muschii, in ceea ce priveste operatiile pe care le face; cred ca n-o sa mai poata sa opereze domnul doctor Ceteras din cauza lui, ca e de o competenta iesita din comun… Domnul doctor Dobre este noul sef de sectie la Imagistica. In rest, nu avem schimbari semnificative. Sigur ca e cu impotriviri, ca “nu vreau sa dau registrul”, ca “nu vreau sa dau nu stiu ce”… Ei s-au obisnuit ca pe vremea cand confundau averea publica, spitalul, cu o feuda personala. Nu, domnule, ca “eu nu dau rezerva asta”, ca “numai eu operez in sala asta”, de parca le-ar fi adus de acasa… “.

Comentarii

comentariu

About the Author

-