Published On: Soare, Feb 13th, 2011

Doi soti din Braila au murit asfixiati, in dormitor

Share This
Tags

* ei au fost descoperiti de fiica lor, o adolescenta de 14 ani

Descoperire socanta, facuta in propria casa de o fata de 14 ani din municipiul Braila. Tanara, care isi petrecuse noaptea de vineri spre sambata in casa unei matusi, a venit acasa in aceasta dupa-amiaza, gata sa se pregateasca pentru orele de curs de luni. Fata isi sunase de cateva ori parintii in cursul diminetii, pentru a le spune ca va intarzia  acasa, pentru ca a fost invitata sa ia si masa de pranz la rudele sale, insa nici tatal si nici mama sa nu raspunsesera. Adolescenta nu s-a ingrijorat insa si a petrecut dupa-amiaza linistita alaturi de matusa sa. Cand a venit acasa, ea a vazut ca nici mama si nici tatal sau nu sunt in camera in care stateau de obicei in timpul zilei, asa incat a banuit ca acestia s-au culcat, la amiaza. Fata a intrat in dormitorul parintilor, a vazut ca sunt amandoi in pat si i-a strigat, insa niciunul nu a dat niciun semn de viata, motiv pentru care s-a apropiat si a incercat sa-i trezeasca. Ingrozita, ea a constatat ca amandoi sunt morti si a tipat dupa ajutor. Cativa vecini au venit sa vada ce s-a intamplat si au chemat Salvarea si Politia. Pentru ca oamenii au banuit ca sotii, in varsta de 46 si respectiv, 47 de ani, au murit asfixiati din cauza gazelor de la convectorul cu care isi incalzeau camera, au chemat si o echipa de interventie care a oprit temporar alimentarea cu gaz metan, ca sa nu existe riscul unei explozii.

“Ei au in casa un convector, convectorul avea aerisirea prin soba, iar in momentul in care a dat convectorul mai tare la caldura, probabil a consumat oxigenul din camera si au murit asfixiati. Pacat de ei, erau niste oameni linistiti, la locul lor. Ea lucra in confectii, iar el nu stiu pe unde muncea…”, ne-a spus un vecin.

“S-au asfixiat cu gaze, azi-noapte, probabil, au murit in somn. I-a gasit fata lor, saraca, va dati seama ce soc pentru un copil! Ea a a dormit peste noapte la o matusa si cand a venita casa, i-a gasit morti in dormitor. Daca dormea acasa sambata noaptea, murea si ea, saracuta…”

Politia a demarat o ancheta in acest caz si asteapta acum rezultatul necropsiei, pentru a stabili cu exactitate cauza deceselor. Cei doi soti mai aveau o fata, plecata la munca in Italia, care acum, va veni acasa, ca sa-si ingroape, mult prea devreme, parintii.

Comentarii

comentariu

About the Author