Published On: vin, Feb 11th, 2011

Directorii care nu cotizeaza la timp la PDL isi pierd functia – VIDEO

Share This
Tags

* a spus-o astazi presedintele organizatiei municipale PDL Braila, Viorel Balcan * liderul democrat-liberal a admis ca, in urma cu ceva timp, llie Deca, directorul Fiscului local, ramasese in urma cu cotizatia, insa a precizat ca pana la urma, acesta a dat banii si acum, totul este in regula * “noi trebuie sa fim foarte motivati cand eliminam un director, adica pentru neplata, asta-i pe primul loc”, recunoaste Balcan

Presedintele organizatiei municipale PDL Braila, Viorel Balcan, si-a nuantat astazi comentariile pe tema posibilei schimbari din functie a directorului Directiei Finantelor Publice Braila, Ilie Deca. Daca ieri, Balcan, declara, retinut, ca el personal nu stie despre retragerea sprijinului politic pentru Deca, dar “orice este posibil. Oricare director poate fi schimbat, din diverse motive, inclusiv pentru incalcarea statutului”, astazi, el a dat asigurari ferme ca seful DFP isi va pastra functia. Balcan a recunoscut insa ca Deca a intarziat sa cotizeze la partid si de la acest acest lucru putea sa i se traga caderea. Liderul PDL a admis public ca daca este sa fie schimbat un director la Braila, abaterea cea mai grava este faptul ca nu a cotizat la timp la partid (PDL) si dupa aceea, vin motive precum lipsa activitatii politice si profesionalismul: “Eu va spun, noi avem niste principii la partid, in momentul de fata. Un director care nu-si plateste cotizatia si contributia conform statutului intra in masina de tocat a organizatiei judetene a PDL, indiferent cine este, ca e Deca, ca e X, ca e Y. Au fost poate niste  probleme legate de persoana lui, vizavi de neplata acestor datorii, dar din cate stiu, se pare ca e la zi si cu aceste plati, deci nu se pune problema schimbarii. Indiferent de comentariile care se fac, decizia aici se ia, dar trebuie sa fim si noi foarte motivati, pentru ca Deca este membru PDL si noi trebuie sa fim foarte motivati cand eliminam un director, adica pentru neplata, asta-i pe primul loc, pentr sarcinile de serviciu, daca greseste, impreuna cu ministrul de resort, indiferent cine este, il schimbam si asa mai departe. Si neimplicarea directorilor de deconcentrate in activitatea politica e un motiv. Noi avem nevoie activitate politica, noi ne pregatim si pregatim o strategie pentru 2012, vreau sa va spun ca avem nevoie de cat mai multi colegi  sa se implice in aceasta activitate politica. Nu pot sa fac activitate eu, Balcan, Titi Dumitriu, Badalan si restul sa doarma. Deca este repartizat pe un colegiu, se ocupa de activitatea politica.

Eu va spun ca cine incearca sa ne imbarlige…”.

Intrebat daca este adevarat ca PDL i-a ridicat sprjinul politic si lui Marcel Constantin, seful Garzii Financiare Braila, Balcan a spus: “Nu e adevarat. Aveti incredere in ceea ce va spun. Domnule, deciziile se iau in forul de conducere, exista un statut al partidului pe care toata lumea suntem obligati sa-l respectam, ca sa-l suspenzi pe unul, sa-l dai afara, sa-i ridici sprijinul politic, sa-l pui director, sa-l scoti din director, asta nu o poate face decat Biroul Permanent Judetean. Eu va spun ca in BPJ nu s-a pus problema schimbarii niciunuia. S-a discutat de cativa directori, care nu si-au platit cotizatia, care nu se implica, dar voi ati aflat tarziu, din pacate, informatorul a venit cu stirea foarte tarziu, dupa 3-4 luni, daca vreti sa stiti”.

Precizam ca, potrivit surselor noastre, in ciuda asigurarilor date de Balcan, scaunul lui Deca se clatina. Si nu numai scaunul lui.

Comentarii

comentariu

About the Author

-