Published On: vin, Feb 18th, 2011

Deocamdata, Badalan nu este interesat de o candidatura la Primarie

Share This
Tags

* el nu exclude insa ca pana in 2012 sa se razgandeasca

Vestea ca un recent sondaj l-ar plasa mai bine decat pe colegul sau, Viorel Balcan, in preferintele electoratului, l-am pus pe ganduri pe deputatul PDL de Braila Eugen Badalan. Daca in urma cu cateva saptamani, acesta declara transant ca nu mai este interesat de o candidatura la Primarie, pentru ca experienta din 2008 “i-a ajuns”, astazi, Badalan a lasat loc de intors.

Intrebat din nou daca este interesat de o candidatura la Primarie, Eugen Badalan a raspuns: “Nu. Nici daca sondajele arata ca stau bine decat altii. Mai avem timp pana la depunerile de candidaturi si s-ar putea ca atunci cand vom ajunge la depunerile de candidaturi, sa nu ma intereseze niciuna. Raspunsul este valabil pentru acest moment, ce, n-am voie ca maine sa ma razgandesc? Oricum, deja am auzit ca niste prieteni de-ai mei pregatesc, probabil prin intermediul vostru, voi fiind niste vectori, pregatesc niste atacuri masive asupra mea, niste prieteni mai mei mai vechi”.

Badalan, care deja se vede tinta unei campanii murdare de presa, chiar daca nu s-a hotarat sa candideze, a mai precizat ca organizatia sa va face sondaje de opinie pentru a stabili care este democrat-liberalul cu cea mai mare priza la publicul brailean:“Noi intentionam sa facem un sondaj. In momentul in care vom face un sondaj, asa cum se intampla de fiecare data, in lista introducem toate numele care credem noi ca ar putea conta, fara a sti daca respectivii au sau n-au intentia, in legatura cu acest lucru. Probabil ca pe sondajul pe care il vom face va figura si numele meu”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-