Published On: lun, Feb 7th, 2011

Batut si cu sania luata

Share This
Tags

In urma activitatilor desfasurate de catre politistii din cadrul Politiei orasului Insuratei, au fost identificati principalii suspecti ai unei talharii savarsite pe raza comunei Victoria. Este vorba despre M.G., in varsta de 23 de ani, A.F., in varsta de 16 ani si B.F., in varsta de 15 ani, toti din aceeasi comuna, care, in ziua de 6 februarie, au fost prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

“In urma deliberarilor, a fost admisa propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Insuratei, fiind emise mandate de arestare preventiva fata de M.G., pe o perioada de 29 de zile, si fata de A.F., pe o perioada de 19 zile, pentru infractiunea de talharie. Fata de numitul B.F. s-a dispus cercetatea in stare de libertate pentru comiterea acelasi tip de infractiune”, au declarat surse oficiale ale Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

In noaptea de 2 spre 3 februarie a.c., cei trei au intrat in curtea casei lui V.T., in varsta de 70 de ani, din aceeasi comuna, si, in timp ce furau o sanie pentru cai, au fost surprinsi de proprietar, moment in care au decis sa-l loveasca in cap. In urma loviturii acesta si-a pierdut cunostiinta, iar cei trei indivizi i-au mai furat din anexele gospodaresti si alte bunuri, care, ulterior, au fost recuperate de catre politisti. La data respectiva, V.T. a fost transportat la Spitalul Judetean pentru Urgente Braila in vederea acordarea ingrijirilor medicale necesare. In urma examinariI medico-legale, s-a stabilit ca a suferit leziuni care necesita pentru vindecare un numar de 50-55 zile de ingrijiri medicale, fara ca viata sa-i fi fost pusa in primejdie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-