Published On: vin, Feb 18th, 2011

Daca ar fi dupa el, Badalan nu l-ar vota pe Balcan la Primarie

Share This
Tags

* deputatul PDL Eugen Badalan ar prefera un candidat care sa aiba intre 40 si 45 de ani, care sa aiba absolvita “cel putin o scoala de administratie publica” si care sa fi activat in mediul privat

Deputatul PDL de Braila Eugen Badalan considera ca zvonurile cu privire la faptul ca liderul UNPR Constantin Cibu ar putea candida in locul democrat-liberalului Viorel Balcan la Primaria municipiului in 2012 sunt neintemeiate. Badalan a precizat ca nu se pune problema ca PDL sa faca o alianta inainte de alegeri cu UNPR-ul si sa aiba candidat comun: “Asta este o decizie deja luata in partid, PDL, pentru alegerile locale si generale nu va face nu va face nicio intelegere preelectorala. PDL nu va intra in alegeri in alianta cu cineva, aliantele le facem dupa alegeri. A, daca domnul Cibu devine membru PDL, e altceva, atunci discutam de PDL, nu de altceva!”. Intrebat, daca in acest context, in care Cibu ar intra in PDL, este posibil ca el sa-i ia locul lui Balcan, ca si candidat la Primaria municipiului, Badalan a spus: “E posibil orice! In politica este posibil orice. Nu stiti acest lucru si din teorie si din practica?”.

Badalan crede ca Cibu ar putea sa iasa primar la alegerile din 2012, daca ar candida din nou: “Orice participant la o cursa are sansa. Are 70 de ani, dar care-i problema, daca cetatenii vor dori sa aleaga un om de 90 de ani sa conduca Primaria, aia se va intampla. Pana la urma, ca ne convine sau nu ne convine, ca noi apreciem ca e bine sau e rau, esenta democratiei este ca atunci cand se alege, se alege in conformitate cu vointa majoritatii alegatorilor, nu cu parerea mea sau a dvs. Daca mi-ati cere mie parerea, “mai, tu, daca te-ai duce maine la vot, ce tip de primar ai alege pentru Braila?”, eu va spun urmatorul lucru; eu as prefera pentru Braila un primar care sa aiba intre 40 si 45 de ani, care sa aiba absolvita cel putin o scoala de administratie publica, care sa fi activat in mediul privat, pentru ca indeplinind aceste trei criterii, mi-ar da mie certitudinea ca stie ce sa faca si cum sa faca pentru binele Brailei”.

In acest context, este evident ca in 2012, daca ar fi dupa el, Badalan n-ar vota nici cu Cibu, dar nici cu Balcan, dovada ca, intrebat ce va face la alegerile viitoare, deputatul n-a spus ca va vota pentru candidatul PDL, ci: “Vedem pe cine vom avea atunci candidati! Intotdeauna am facut asa, am ales raul cel mai mic”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-