Published On: mie, Feb 2nd, 2011

Consilierul Mitrofan una zice azi si alta voteaza maine – DOVADA VIDEO

Share This
Tags

* consilierul municipal PDL recunoaste ca a votat in favoarea candidaturii liberalului Alexandru Danaila la postul de viceprimar, dar neaga ca ar fi declarat oficial ca va vota impotriva, “din principiu”

Consilierul municipal liberal Daniel Mitrofan sta prost tare cu memoria, dovada ca nu tine minte, de la o zi la alta, ce declara si-n plus, una zice si-alta face. Desi in urma cu vreo saptamana afirma sus si tare, intr-o conferinta de presa, in calitate de lider al grupului de consilieri municipali ai PDL ca vor vota impotriva candidaturii liberalului Alexandru Danaila, pentru ca este omul aliantei PSD-PNL si-n plus, nici nu-l cunoaste “ in profunzime”, la sedinta de consiliu, democrat-liberalii au votat in favoarea acestuia.

La conferinta de presa de astazi, Mitrofan a adus calde multumiri primarului si consilierilor municipali ca le-au permis sa-l schimbe pe fostul viceprimar Stanel Necula si sa-si desemneze un alt reprezentant in forul legislativ: “Fac referire la vacantarea postului de consilier local si validarea noului consilier local. Eu vreau sa multumesc tuturor colegilor din CLM pentru ca au inteles sa respecte legea, as vrea sa multumesc si domnului primar care a inteles sa facem si validarea conform legii, pentru ca era prima sedinta ordinara”.

Intrebat de ce alesii PDL au votat in favoarea candidaturii lui Danaila, respectiv daca l-au aprofundat intre timp si au fost multumiti de rezultat, Mitrofan a dat o explicatie care ne-a lasat perplecsi: l-au votat pentru ca e reprezentantul aliantei PSD-PNL: “Nu e vorba de aprofundare, administratia locala la Braila stiti foarte bine ca se  bazeaza pe o noua majoritate, PSD -PNL, am decis sa ii lasam sa-si conduca administratia asa cum isi doresc ei si ati vazut foarte bine ca am avut si un vot pentru AGA la Piata, lucrurile s-au decis si acolo tot in favoarea PSD-PNL, iar administratia locala sa si-o asume”.

Cand ziaristii i-au reamintit ca, in urma cu numai cateva zile, declara ca el si colegii sai consilieri municipali PDL nu vor vota in principiu pentru Danaila, tocmai pentru ca reprezinta omul aliantei PSD-PNL, Mitrofan a raspuns: “Nu,  nu, nu am zis din principiu ca nu vom vota, eu stiu foarte bine ce am zis in conferinta trecuta, chiar am repetat de trei ori lucrurile acelea, am zis ca in CLM decide o alta majoritate viceprimarul, ca noi nu cunoastem activitatea domnului Danaila ca si administrator si atunci am mers pe tineretea lui si i-am acordat un mandat de incredere”.

Ii amintim pentru a patra oara domnului Mitrofan ca la precedenta conferinta de presa, el spunea pe tema votarii lui Alexandru Danaila, pentru functia de viceprimar: ”Nu am spus ca as fi dispus sa-l votez, acolo va decide o majoritate, dar noi facem politica noastra de partid. Necunoscandu-i activitatea politica, pentru ca este un tanar abia venit in organizatia PNL si necunoscandu-l in profunzime, sper ca tineretea lui sa aduca un suflu nou. Decizia politica de vot am discutat-o, este decizia organizatiei, mai departe, ca domnul Danaila este un coleg de-al nostru din Consiliul Local… e un tanar care s-ar putea sa faca treaba, nu stiu, deci nu-i cunosc experienta… Nu-l votam din principiu, pentru ca suntem in opozitie si votam impotriva acestei aliante, PNL-PSD, la Braila”. Declaratia lui Mitrofan este aici (pasajul important la minutul 0:55)

Astazi a declarat insa altceva:

Comentarii

comentariu

About the Author

-