Published On: mie, Feb 2nd, 2011

Conducerea PDL Braila inca mai cauta spioni PSD in terenul propriu – VIDEO

Share This
Tags

* secretarul general al organizatiei, Silviu Radu, spune ca acestia se ascund ca “soarecii in siloz”, insa vor fi depistati si dati afara din partid

Secretarul general  al PDL Braila Silviu Radu, nu se teme de pichetarile din exterior, ca aceea pusa la cale de PSD, zilele trecute, la nivel national, cat se teme de pichetarile “din interior”. El a precizat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca inca mai sunt in organizatia locala oameni care fac jocul adversarilor politici si care vor fi gasiti si eliminati: ”Domnul presedinte Ponta a transmis tuturor organizatiilor  judetene PSD din tara sa picheteze sediile PDL. Lasand la o parte faptul ca e o lupta sindicala, la Braila nu s-a intamplat nicio pichetare, n-a fost nimeni, noi eram aici, adica  am fi fost pregatiti pentru dialog, pusesem un pahar de suc, un vin fiert, ne gandeam ca poate stam de vorba si mai tocim din asperitati, dar probabil ca n-au trimis oameni la pichetare, pentru ca noi suntem pichetati de ani de zile din interior si s-au gandit sa nu ne mai picheteze din exterior”.

Intrebat daca nu i-au exclus deja pe cei la care face referire, Radu a raspuns: “Incercam sa-i descoperim, lucram la lucrul asta. Nu i-am gasit pe toti, recunoastem, nimic nu e perfect. Nu putem vorbi de o lista, sunt doar persoane care noi banuim ca ne picheteaza din interior de ani de zile, ca daca usile partidului s-au deschis larg la un anumit moment, a venit toata lumea care a simtit sau care a fost trimisa”.

Intrebat, in continuare, daca nu cumva la unii dintre cei care-i picheteaza din interior le-au dat si functii, Radu a dat imediat un nume: “Nu stiu daca am putea sa facem referire la cei care si-au declarat apartenenta la partid, sau cei care sunt membri under cover, mai sunt unii de gen 007 inauntru aici si nu se arata pe fata. Faceti referire probabil la domnul deputat Balcan, dansul a venit direct si a facut-o public, e PDL acum, sunt altii care nu se arata, stau precum soarecii in siloz, ca sa zic asa, chiar daca glumele astea sunt mai de autobaza” . Chestionat daca actuala conducere PDL o sa scape de “soarecii din siloz” cu otrava, Radu explicat; “Nu, o sa incercam sa le dam teste din statutul de dreapta si din programul politic de dreapta, sa vedem daca fac fata la extemporal”.

Amintim ca, la o conferinta de presa recenta, presedintele PDL Braila, Constantin Dumitru, declara ca s-a incheiat curatenia in partid si ca persoanele care nu faceau cinste sau nu faceau treaba in organizatie au fost deja excluse.

Comentarii

comentariu

About the Author

-