Published On: joi, Feb 10th, 2011

Chiru ghiceste vigoarea politicienilor locali in lucirea ochilor

Share This
Tags

 * despre Simionescu si Varga, el spune ca au ochii tristi, iar despre Obreja, ca are o problema, fiindca nu poate conduce nici macar la o chestie politica mica, mica… * despre Catalin Boboc, Chiru spune ca s-a jucat si pana acum de-a mama si de-a tata cu Stancu, “de placere” * cat despre Stancu, liderul PP zice ca in lucirea ochilor vede ca e “sportiv”, la capitolul acesta  

Presedintele organizatiei judetene a Partidului Poporului, Gheorghe Chiru, pare sa se fi specializat, in ultima perioada, in arte divinatorii, fiind capabil, se pare, sa ghiceasca vigoarea unor barbati politici doar din sclipirea ochilor. Chiru si-a exersat capacitatile paranormale chiar astazi, in fata ziaristilor, dand diagnostice, din acest punct de vedere, unora dintre liderii politici locali. Totul a inceput de la intrebarea redactorului Infobraila, cu privire a modul in care vede Chiru functionarea noii aliante PSD-PNL-PC la Braila: “Din punctul asta de vedere, nu am niciun dubiu, Stancu  (Gheorghe Bunea Stancu, presedintele PSD Braila – n.r.) nu trebuie sa se inteleaga cu Boboc (Catalin Boboc, presedintele PNL Braila – n.r.), se intelege cu Varga (Vasile Varga, vicepresedinte PNL Braila – n.r.)! Cu Varga s-a inteles tot timpul, se cearta doua zile si dupa aia, interesul ii aduna la aceeasi masa. Nu e vorba ca Boboc e o marioneta, dar Varga, atat timp cat va ramane in PNL, e liderul partidului incontestabil. De la Varga sunt 25  de locuri libere in jos si dupa aia puteti sa-I gasiti dvs. Asta-i realitatea, ce mai…”.

Intrebat pe ce loc ar fi Boboc, de la locul 25 incolo, Chiru a comentat: “Cine, Boboc? Pai e treaba lor, acolo, sa bage mana in caciula si sa vada ce iese… Eu nici nu vreau sa-l pun intr-o postura… si-a ales o pozitie delicata, pe care Boboc si-a asumat-o, dat fiind ca el trebuie sa joace un rol neplacut pentru un tanar in politica, dar poate ii place. Daca are aplecare, gasim si noi lubrifianti… . Nu am motiv sa ma bag in … Asta, Boboc, a mai fost luat in discutie, l-a mai luat Butea (Ionut Butea, fost lider PP Braila) la ture, dar realitatea e ca domnul notar Varga a reusit de-a lungul timpului sa-si creasca imaginea, sa-si creasca tot… mai putin chestia aia care ii da ascendentul… Cum imi dau seama? Se vede de la lucirea ochilor. Are ochii mai tristi, dar nu mai tristi decat ai lui Simionescu”.

Si daca tot s-a apucat de ghicit in lucirea ochilor, Chiru a interpretat sclipirile din privirea lui Stancu astfel : “Stancu e… e sportiv”.

In ceea ce priveste modul pozitionarea liderului PNL Catalin Boboc fata de presedintele PSD local, Gheorghe Bunea Stancu, dupa formarea noii aliante intre cele doua partide, la nivel central, Chiru a comentat ca liberalul a fost intotdeauna dominat de Stancu, in jocul de-a mama si de-a tata: “Pana acum asa s-au pozitionat de placere”.

Chiru a finalizat analiza sclipirii ochilor cu liderul PC local, Ghoerghi Obreja, despre care a comentat: “Obreja e un tip care si-a vazut de interesul lui personal, insusi faptul ca a renuntat la functia de consilier, eu i-am reprosat-o si la momentul respectiv, indiferent de afaceri, nu-ti dai demisia de pe o pozitie de consilier, unde poti sa te manifesti. Daca nu poti sa te manifesti ai o problema, inseamna ca nu poti fi lider, nu poti sa conduci o chestiune politica, chiar daca e mica, mica…”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-