Published On: joi, Feb 10th, 2011

Cercetat pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o minora

Share This
Tags

Pe 7 februarie a.c., braileanca C.N., de 14 ani, s-a prezentat la sediul Politiei Municipiului Braila, impreuna cu bunica ei, ca sa instiinteze autoritatile asupra faptului ca, la inceputul lunii decembrie a anului trecut,  in timp ce se afla in scara unui bloc de pe Calea Galati, s-a intalnit cu P.A., 20 de ani, care, amenintand-o cu un cutit tip briceag, a constrans-o sa intretina cu el relatii sexuale. De altfel, minora a mai semnalat si faptul ca, la data de 2 februarie a.c., a fost amenintata cu un cutit si lovita de catre acest tanar aparent nejustificat.

Potrivit cercetarilor desfasurate de catre politistii de la Investigatii Criminale, cei doi tineri s-au imprietenit in vara anului trecut si, de comun acord, au intretinut raporturi sexuale la fata acasa, iar la data de 2 februarie 2011, pe fondul unei discutii in contradictoriu, cei doi s-au lovit reciproc. Tanarul a recunoscut, ca in momentul respectiv avea asupra lui un briceag, insa marturiseste ca nu a exercitat acte de amenintare asupra minorei.

“Rezultatele examinarii medico-legale si ale cercetarilor desfasurate de judiciaristi in aceasta cauza au stabilit ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de viol, ci ale infractiunilor de act sexual cu un minor, lovire sau alte violente si port ilegal de arma alba”, au declarat surse oficiale ale Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-