Published On: vin, Feb 11th, 2011

Candidatura lui Balcan la Primaria municipiului nu este in pericol – VIDEO

Share This
Tags

* cel putin asta este impresia deputatului PDL Viorel Balcan * el spune ca zvonurile cu privire la faptul ca anumiti colegi din partid cauta alte persoane, care sa candideze la Primarie in 2012, sunt scorneli ale adversarilor politici

Deputatul PDL de Braila Viorel Balcan califica drept “diversiuni“ zvonurile ca unii lideri PDL ii cauta deja inlocuitor, in vederea candidaturii la Primaria municipiului. Balcan a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca n-a auzit despre zvonurile respective, dupa care a admis ca are stiinta despre niste persoane care ar urma sa-I ia locul. Deputatul a precizat insa ca nu-i cunoaste personal nici pe Mihai Ilie, fiul fostului prefect Lascu Ilie – unul dintre numele vehiculate – nici pe Diacomatu, al doilea nume:  “Nu am auzit despre asa ceva, dar mai nou, eu am auzit despre o alta persoana, voi stiti numai de una? Eu am auzit de doua. Dati-mi voie sa va spun ca aceste jocuri de cuvinte pe care incearca sa le faca adversarii nostri politici nu vor tine si nici nu ne va irita atat de mult incat sa punem suflet in treaba asta. In spate sunt adversarii politici si oamenii care incearca sa conduca, pe undeva, din umbra, Braila. Sunt si prieteni de-ai mei care lanseaza aceste zvonuri, stiti cum e, “fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur!”. Eu nu stiu cine sunt acestia, pe Lascu sigur ca il stiu, dar pe fiul lui nu-l cunosc. Si nici nu stiu daca Mihai llie e membru PDL, eu nu am auzit. Stiu ca taica-sau a fost un membru marcant PSD, om de initiativa la crearea PSD, nu am nimic cu copilul lui, nu-l cunosc, dar sunt lansari glumete, sa zic asa.

Cine lanseaza asemenea chestii inseamna ca are o teama mare si de mine si de PDL. Le e teama de alegerile din 2012 – si locale si parlamentare. Credeti ca un singur partid, de 20 de ani trebuie sa castige la Braila? Vom vedea la anul cum ies cartile! Nu intamplator apar pe piata astfel de diversiuni. Hai, daca spunea de Radu Silviu, spunea de … “mai, uite, vine unul tare din interior si vrea sa candideze”, da era un exemplu, dar care sa vii cu doi pusti, pe care toata stima, pe unul nici nu-l cunosc, de fapt, pe amandoi nu-i cunosc, il stiu pe batranul, pe Ilie Lascu. Nu-mi fac probleme, dorm atat de linistit si sunt atat de increzator pentru anul 2012!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-