Published On: joi, Feb 17th, 2011

“Candidatii pentru Primaria si presedintia CJ Braila vor fi desemnati de PSD”

Share This
Tags

* este declaratia facuta in exclusivitate pentru Infobraila de deputatul PNL Ludovic Orban

Liderul PNL Ludovic Orban a confirmat astazi ceea ce presedintele PSD Gheorghe Bunea Stancu a lasat doar sa se inteleaga, zilele trecute: faptul ca in 2012, candidatii USL pentru functia de primar al municipiului Braila si cea de presedinte al Consiliului Judetean vor fi desemnati de PSD.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate ziarului nostru, Ludovic Orban a declarat: “Am sa va raspund sincer. Sansele ca PNL sa desemneze candidatii sunt foarte mici. Nu cred ca PSD va renunta la primarul Aurel Simionescu sau la presedintele Gheorghe Bunea Stancu”. Cat priveste listele pentru consilieri municipali si judeteni, liderul PNL a precizat ca lista se va compune abia dupa ce, pe baza unor sondaje, cele doua partide vor afla care va fi ponderea lor in cadrul USL: “Se face un sondaj de opinie politic si astfel se stabileste ponderea PSD si PNL, in felul acesta urmand apoi sa se desemneze candidatii pe listele de consilieri judeteni si municipali”.
Presedintele PSD Gheorghe Bunea Stancu a apreciat declaratiile lui Orban ca fiind “corecte”, insa a tinut sa precizeze ca nu este foarte lamurit in privinta sondajelor care se vor efectua: “Orgoliile sunt mari, insa nu trebuie sa uitam sa plecam de la realitatile de la Braila. In urma sondajelor se pot face lista cu 2 la 1 sau 1 la 1, dar eu cred ca cel mai bine ar fi sa se candideze pe liste separate pentru consilierii municipali si judeteni. Eu am la partid foarte multi oameni tineri, care au muncit si care merita sa le fie recunoscut prin vot munca. Nu-mi pot bate joc de munca lor pentru ca vrea nu stiu cine”.
Ca PSD si PNL sunt ca doua sabii in aceeasi teaca a sustinut si Ludovic Orban, un adversar pe fata al USL: “Nu agreez participarea PNL in USL, pentru ca sunt liberal. PNL si PSD sunt doua partide antagonice si in afara dorintei de a schimba Guvernul Boc si pe Traian Basescu, este greu sa gasesti obiective comune”.

Comentarii

comentariu

About the Author