Published On: lun, Feb 14th, 2011

Boboc da vina pe Basescu, pentru criza prin care trece tara

Share This
Tags

* seful PNL Braila, Catalin Boboc, este de parere ca presedintele Traian Basescu este principalul vinovat de criza economica in care se afla Romania

PNL Braila nu mai ia in serios declaratiile presedintelui Romaniei, Traian Basescu, privind intentiile sale de reformare a statului roman, in conditiile in care acesta „si-a pierdut orice fel de credibilitate in fața electoratului”. Intr-un comunicat dat publicitatii si semnat de presedintele liberalilor braileni, Catalin Boboc, se arata ca „Traian Basescu vorbeste despre cinste, despre curatarea sistemului, despre  reforma statului, dar uita ca atat el, cat si propriul sau guvern, nu au alt obiectiv decat satisfacerea clientelei politice portocalii si mentinerea unui sistem corupt, nereformat si pagubos, cu efecte negative atat in plan intern, cat si in plan extern. Mai nou, Traian Basescu vrea sa pozeze in salvatorul romanilor, preocupat fiind, in fapt, doar de reabilitarea propriei sale imagini. Astfel, Traian Basescu arata cu degetul doar in exterior, gaseste vinovati oriunde, doar pentru a fugi de responsabilitatea pe care o poarta pentru haosul in care a aruncat Romania. Lui Traian Basescu ii convine de minune sa induca ideea, falsa de altfel, ca iesirea din parametrii de risc economic i se datoreaza lui si guvernului sau. In fapt, o recunoaste si el, Romania nu a iesit din criza, insa acest lucru este cauzat exclusiv de incompetenta si incapacitatea manageriala a Executivului Boc, pe care il gireaza, de a lua masuri economice corecte si coerente.

Traian Basescu NU poate fugi de raspundere pentru situatia actuala a  Romaniei. El este principalul vinovat de impunerea, prin minciuna repetata si frauda, a unui guvern incompetent si corupt, care a agravat situatia economica a Romaniei si nivelul de trai al romanilor.

S-a vazut ca singurul lucru de care este preocupat, in fapt, Traian Basescu, in afara de propria sa imagine, sunt jocurile pe care le face in interiorul propriului partid, pe care el l-a adus la guvernare.

Traian Basescu incearca sa arate cu degetul si catre opozitie, mintind cu nerusinare ca aceasta nu ar avea un program care sa asigure relansarea si stabilitatea economica.  

Ii amintim domnului presedinte ca PNL a propus reformarea din temelii a statului, cu solutii pentru toate domeniile, elemente ale statului liberal care vor fi cuprinse in programul Uniunii Social Liberale (USL). Desi pretinde ca PDL este un partid de dreapta, ii reamintim domnului presedinte ca guvernul sau si majoritatea PDL nu a adoptat nicio masura de dreapta”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-